Sjednica Vijeća

0
Komunalac add

M.K.

Za danas je s početkom u 18 sati sazvana 15. sjednica ovog saziva Gradskog vijeća. Nakon aktualnog sata na dnevnom redu je donošenje Zaključka o sklapanju Sporazuma o suradnji na program i projekt razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa internetu na područjima Županije u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja, prihvatljivog za financiranje iz EU fondova.

Pred Vrbovcem je, podsjećamo, zadatak provesti pozivni natječaj i odabrati konzultanta, dok je u pripremnoj fazi projekta važno i definirati trase, doći do lokacijske dozvole, te obaviti radnje koje vode do apliciranja projekta prema Fondovima Europske unije. Zagrebačka županija pripremu projekta sufinancirat će u iznosu 1,2 milijuna, od čega troškove za općine u stopostotnom, a za gradove u 80 postotnom iznosu. Vrbovec će tako za pripremni dio izdvojiti 16 tisuća kuna.

Vijećnici će glasati i o Zaključku o dodjeli nagrada i javnih priznanja Grada Vrbovca, te o usvajanju Izvješća o radu Savjeta mladih za 2014. godinu.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime