Siniša Bađun: “Ovo je sezona za pamćenje”

0
Komunalac add

Predsjednik NK Vrbovca

Na Sajmištu se još sabiru dojmovi i rade analize nedavno završenog trećeligaškog prvenstva, koje su Vrbovčani okončali na sjajnom 4. mjestu s 58 bodova.                          – To je rezultat za pamćenje, među najboljima posljednjih petnaestak godina. Ali, to je i rezultat politike u klubu koju su moji prethodnici uporno uvodili prije dvije-tri godine, kada su okrenuli novi list. Okupili su domaće igrače u koje su vjerovali, momčad su u ruke dali domaćim stručnjacima (najprije Klarić, potom i Bradić), stvorena je klapa, ekipa je igrački stasala i rezultati su pomalo došli – kaže predsjednik NK Vrbovca Siniša Bađun.

Ovih je dana Izvršni odbor Tihomira Bradića, očekivano, potvrdio ponovo za trenera, ali ga imenovao i za voditelja Omladinske škole.          – Vjerujemo u njega, igrači ga poštuju, zna raditi, ima rezultat i nema nikakvog razloga da mijenjamo šefa klupe – dodaje Bađun.

Trenutno na Gradskom stadionu vlada prividno zatišje. Tako će biti sve do polovice srpnja, kada je najavljeno novo okupljanje i pripreme za nove izazove. – Za sada nema naznaka da bi netko trebao otići. A tko će doći – vidjet ćemo. U svakom slučaju u fokusu su nam i dalje igrači ovog vrbovečkog bazena, ali i naši vlastiti juniori. Tek ćemo tijekom ljeta vidjeti da li nam još što treba, još kakvo pravo pojačanje. Znači, nastavljamo politiku „domaćih snaga“, jer je to jamstvo da ćemo imati i rezultat i publiku – pojašnjava predsjednik NK Vrbovca te dodaje da će tako dodatno osnažiti imidž kluba i sredine u koju igrači žele doći igrati. Kada je riječ o ambicijama u narednom prvenstvu Bađun kaže: – Osigurali smo čvrsti status trećeligaša. Nastavljamo tako i dalje, a ako se ukaže prilika, zašto ne jurišati i na sami vrh, tko zna!

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime