Sezona u Nerezinama do 15. kolovoza

0
Komunalac add

Sezona u gradskom odmaralištu u Nerezinama traje do 15. kolovoza. Trenutno u odmaralištu borave članovi Hrvatskog kulturno umjetničkog društva Petar Zrinski Vrbovec, kao i pedesetak mladih odbojkašica iz Vrbovca, Dugog Sela i Ivanić Grada u sklopu Odbojkaškog kampa. U nedjelju je nova smjena gostiju, kada u Nerezine dolazi Limena glazba i vrbovečke mažoretkinje.

Prvom sezonom u Nerezinama nakon dvije godine pauze, zadovoljan je direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec Marko Belošević.

– Jako smo zadovoljni, bilo je određenih sitnih propusta koje smo ispravljali u hodu, radimo i učimo, no bolje je od očekivanog – rekao je Belošević.

Nakon zatvaranja sezone, početkom rujna u odmaralištu ponovno kreću radovi. Grad Vrbovec je rebalansom proračuna osigurao dodatnih 300 tisuća kuna za jesensko uređenje donjeg odmarališta. U prvoj fazi radova prije početka sezone, obavljeni su manji građevinski zahvati, poput čišćenja i bojanja fasade, krečenja zidova, zamjene dotrajale stolarije, svih kreveta i madraca. U drugoj fazi radovi se sele na prvi kat donjeg odmarališta. U planu je uređenje kupaonica, postavljanje novih klima uređaja, uređenje podova, vrata i zidova.

Slijedeće godine Grad namjerava osigurati sredstva i za uređenje gornjeg odmarališta, kako bi se svake sezone dizao standard omiljenog ljetovališta brojnih Vrbovčana.

(Foto: facebook Grad Vrbovec)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime