Sesvete zaslužile pobjedu protiv Vrbovca 3:1

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – SESVETE 1:3

 

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 80.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec). Pomoćnici: Blaž Crnoja (Celine) i Anto Crnoja (Vrbovec).

STRIJELCI: 0:1 Kulenović (4), 0:2 Abramović (25), 1:2 Lovrić (49), 1:3 Pranjić (83 11m).

VRBOVEC: Zrinščak, M. Tolić, Jantoljak, G. Tolić, Lovrić, Ćosić, Bubnjar, Martinović, J. Colarić, Babić, Slišković, još su igrali: Kralj, Mrazović, Kliček, Trošić, K. Colarić, Gašpar, Turk, Škaro, Boroša.

Trener: Dražen Biškup.

SESVETE: Pičak, Laštro, Bilić, Musulin, Kulenović, Šuvar, Adžić, Opačić, Cvitanović, Abramović, Zorica, još su igrali: Jelavić, Benko, Salar, Krznarić, Lee, Bošnjak, Klarić, Đoper, Houdek, Pranjić.

Trener: Rajko Vidović.

Početak utakmice pripao je življim, rastrčanijim i agresivnijim Sesvečanima za razliku od anemičnih, sporih i beskrvnih Vrbovčana. Gosti su poveli već u 4. minuti. Adžić je izveo korner s lijeve strane, Cvitanović prenio loptu glavom do Kulenovića koji s glavom iz blizine posprema loptu u domaću mrežu. Martinović se u 11. minuti izborio za loptu koju je potom gurnuo Josipu Colariću, koji je sporo reagirao pa je njegov udarac s 11 m završio u gostujućem bloku. U 16. minuti gosti su srušili Bubnjara u svom kaznenom prostoru pa je sudac Čerkez dosudio kazneni udarac za domaćina. Josip Colarić je s bijele točke pogodio desnu vratnicu. Zorica je u 24. minuti snažno opalio po lopti s 10tak metara, ali se obranom istaknuo Zrinščak. Novi šok za Vrbovčane zbio se u 25. minuti. Opačić je izveo korner s desne strane, opet pored zbunjene domaće obrane, Abramović je glavom postigao efektan zgoditak. U 39. minuti Cvitanović je probio po desnoj strani i zatim tukao s ruba kaznenog prostora, ali je Zrinščak lijepom paradom obranio šut. Sesvete se u 43. minuti izvele lijepu akciju u kojoj se Zorica našao sam na 5 metara ispred Zrinčaka koji mu čudesno brani udarac.

U drugom poluvremenu pali su ritam i tempo utakmice jer su treneri Dražen Biškup i Rajko Vidović izmijenili puno igrača, a poluvrijeme je proteklo u obostrano otvorenoj igri. Domaćin je smanjio rezultat u 49. minuti. Bubnjar je vratio s desne strane prizemnu loptu koju je Lovrić iz blizine skrenuo u gostujuća vrata.U 83. minuti Sesvete su izvele brzi kontranapad u kojem je Klarić bio srušen u domaćem kaznenom prostoru. Pranjić je sigurno realizirao kazneni udarac za Sesvete. Brzi gostujući napad u 86. minuti završio je Pranjić udarcem s 10 metara kojeg je sigurno obranio Kralj.

Utakmica je završila zasluženom pobjedom igrača Sesveta 3:1, koji su se pokazali kao kvalitetniji, brži, požrtvovniji i odlučniji sastav. Previše je bilo početničkih pogrešaka u vrbovečkoj ekipi, a dva primljena pogotka iz kornera, još jednom je potvrdila staru boljku olakog primanja golova iz prekida.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime