Sesvete rutinski do pobjede protiv Vrbovca 3:0

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

SESVETE – VRBOVEC 3 : 0

SESVETE, Stadion Svetog Josipa Radnika. Gledatelja 50.

Sudac: Petar Bošnjak (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 Guja (51), 2:0 Kuqi (68), 3:0 Čuljak (88).

SESVETE: Ilinčić, Mody, Kulenović, Laštro, Vuksović, Brigić, Suart, Mijaković, Zorica, Petrović, Guja. Još su igrali: Prša Iličić, Silva, Puček, Opačić, Kovačić, Kuqi, Barišić, Lee, Čuljak.

Trener: Rajko Vidović.

VRBOVEC: Zrinščak, G, Tolić, Jantoljak, M. Tolić, Trošić, Ćosić, Škaro, Bubnjar, Turk, Babić, Gašpar. Još su igrali: Kralj, Colarić, Jurinjak, Fugaj, Sesvečan.

Trener: Dražen Biškup

Sesvete je od početka imalo inicijativu i držanje lopte kroz pas igru dok je oslabljeni Vrbovec disciplinirano i taktički dobro osujetio domaće napade. Naime, Vrbovec je nastupio bez nekoliko ozlijeđenih igrača. Prvo poluvrijeme je proteklo u požrtvovnoj igri gostiju dok su domaći nogometaši ulagali napore i energiju da postignu vodstvo, ali su bili neprecizni u svojim nastojanjima.

U drugom poluvremenu Sesvete su dizale razinu svoje igre dok su Vrbovčani padali kako fizičkom spremom tako i kvalitetom izvedbe. Domaćin je u nastavku uveo novi kompletni sastav dok su kod gostiju ušli juniori koji više nisu mogli ravnopravno parirati razigranim Sesvećanima. Nakon domaćih promašaja u prvom poluvremenu,Guja je konačno doveo Sesvete u vodstvo u 51. minuti. Po drugi puta su domaći nogometaši slomili otpor gostiju u 68. minuti, a strijelac je bio Kuqi. Pred kraj utakmice u 88. minuti Čuljak je svladao Kralja. Utakmica je završila zasluženom pobjedom Sesveta protiv Vrbovca 3:0.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime