Šest novooboljelih u Zagrebačkoj županiji – novi slučaj i na vrbovečkom području

0
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području naše županije danas, 11.07.2020. do 11:00 sati evidentirano je 199 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o šest osoba više, a jedna osoba je preminula (9.7). Po jedan novi slučaj ima ispostava Samobor za područje Svete Nedelje te ispostava Vrbovec, a po dva nova slučaja imaju ispostave Samobor i Jastrebarsko.

Tako je na području Zagrebačke županije trenutno aktivno 56 slučajeva. Do sada je ukupno izliječeno 135 osoba, a 8 ih je preminulo.

Napominjemo kako se podaci koje svakodnevno objavljujemo u isto vrijeme odnose na podatke zaprimljene od strane županijskog Zavoda do 11 sati, dok Nacionalni stožer objavljuje podatke dobivene do 14 sati. Iz toga proizlazi razlika u brojevima.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve – po jedan novi slučaj u Ispostavi Samobor za područje Svete Nedelje te u Ispostavi Vrbovec, po dva nova slučaja u ispostavama Samobor i Jastrebarsko

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za umrle – jedna osoba je preminula 9.7. (Ispostava Samobor za područje Svete Nedelje)

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime