Seniorske i veteranske skupine 42. MNT Čedomil Drvenkar

0
Komunalac add

Odrađen je ždrijeb za seniorske i veteranske skupine 42. memorijalnog malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar o čemu je izvijestio voditelj turnira Igor Maksimović zahvalivši se ekipama na velikom interesu.

Zbog nedostatka vremena i termina dvorane odlučili smo se na odigravanje turnira u četiri dana što bi se moglo pokazati kao pun pogodak. Jer, nakon dugo vremena, turnir ima kvalitetu. Mnogo je kvalitetnih ekipa iz Zagreba koje su tu uvijek zbog hakla i mamac su za gledatelje – dodao je.

Maksimović je rekao kako ove godine na turniru imaju branitelje naslova Restoran Dioniz i CB A1, polufinalista ovogodišnje 50. jubilarne Kutije šibica sastav Keraterm Centroplinomont, zatim četrvrtfinaliste Kutije ekipu Pimont staklo Matić Max alati. Po prvi puta tu je i momčad Meradog, ali i brojne druge ekipe.

U veteranskoj konkurenciji je velik odaziv ekipa, također iz Zagreba nakon dugo vremena.Tu je i jako dobra ekipa iz Bjelovara te branitelji naslova CB Donitej PNT Croatia. Očekuje nas vrhunski nogomet, a mi ćemo se kao organizatori istinski potruditi da svima pružimo toplu i srdačnu dobrodošlicu – zaključio je.

Termini susreta su sljedeći:

06.01. – seniorske skupine

07.01. – od 17,00 sati veteranske skupine

08.01. – 1/8 seniora i 1/4 veterana

09.01. – završnica seniorskog i veteranskog turnira

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime