Seniori Gaja pobijedili vrbovečke juniore 5:2

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC (JUNIORI) – GAJ 2 : 5

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 50.

Sudac: Mihael Krvarić (Samoborec).

STRIJELCI: 0:1 S. Čerkez (29), 1:1 M. Božić (41), 1:2 M. Gomečić (46), 1:3 B. Čerkez (56), 2:3 M. Božić (60), 2:4 M. Gomerčić (68), 2:5 A. Kuten (80).

VRBOVEC (JUNIORI): Benjak, Jurinjak, Hosni, Jurić, Kuzmek, Škaro, Topalović, Pajur, Puhin, Radošević, Fugaj.Još su igrali: M. Božić, I. Božić, Blažević, Čavlović.

Trener: Eduard Majer.

GAJ: Z. Kuten, M. Benko, Grgoić, Subić, Tomić, Šurmin, D. Benko, M. Gomerčić, S. Čerkez, J. Gomerčić, B. Čerkez.Još su igrali: Makar, A. Kuten,Makek.

Trener: Marijan Čokor.

U obostrano otvorenoj i napadačkoj igri vrbovečki juniori i seniori Gaja su u prvoj pripremnoj utakmici prikazali dopadljiv i kvalitetan nogomet. Obje momčadi odigrale su bez kalkulacija u jednoj utakmici u kojoj je bilo lijepih akcija, atraktivnih poteza i driblinga, prekrasnih zgoditaka i bravuroznih obrana na obje strane.

Vrbovečki juniori su se držali vrlo dobro i parirali nogometašima Gaja sve do 68. minute kada je Mišel Gomerčić zabio četvrti gol za goste, a svoj drugi na utakmici. Potom je pala koncentracija mladih Vrbovčana pa je Anđelko Kuten u 80. minuti zabio i peti gol za zasluženu pobjedu Gaja 5:2.

Utakmica je protekla u sportskom ozračju, a gledatelji su mogli uživati u nogometnim vještinama i potezima mladih vrbovečkih nada i iskusnijih seniora Gaja. Marijan Čokor je u debiju na trenerskoj klupi Gaja ostvario pobjedu i tako započeo pripremno razdoblje pred nastupajući proljetni dio sezone 2021./22. u 1. ŽNL Istok.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime