Seniori Gaja bolji od kadeta Vrbovca

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC (KADETI) – GAJ 1 : 4

Vrbovec, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Bez gledatelja.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec).

Strijelci: 0:1 Jankovec (29), 0:2 Šurmin (41), 0:3 Šurmin (52), 1:3 D. Klišanić (61), 1:4 J. Gomerčić (79).

VRBOVEC (KADETI): Pratljačić, Varga, Sesvečan, Božić, Hosni, Nemet, Špekuljak, S. Klišanić, Radošević, Kuzmek, Hren. Još su igrali: Topalović, Čavlović, D. Klišanić, Tunić, Matleković, Peternac i Blažic.

Trener: Željko Jedvaj.

GAJ: Kosovec, Drašković, Subić, Grgoić, Tomić, Šurmin, J. Gomerčić, Jankovec, M. Gomerčić, S. Čerkez, Palikuća. Još su igrali: Kuten, Brlečić i Magić.

Trener: Željko Jedvaj.

Početak utakmice odigran je u izjednačenoj igri, ali kako je vrijeme odmicalo seniori Gaja su preuzeli inicijativu i došli do vodstva u 29. minuti. Jankovec je izveo korner s desne strane i neobranjivo smjestio loptu iza leđa vratara Pratljačića. Poslije prodora Mišela Gomerčića u 41. minuti uslijedila je povratna lopta, koju je Šurmin iz blizine poslao u domaću mrežu.

I u nastavku su nogometaši Gaja diktirali ritam igre i povećali vodstvo u 52. minuti. Josip Gomerčić je idealno asistirao Šurminu koji je iz blizine postigao drugi pogodak. Smušenost gostujuće obrane u 61. minuti iskoristio je Dominik Klišanić koji s 10-tak m zabio gol. Josip Gomerčić je iz solo akcije u 79. minuti, u kojoj je nanizao par vrbovečkih kadeta, rutinski s 10 m svladao Pratljačića.ž

Zaslužena pobjeda seniora Gaja koji su još imali prigoda koje nisu iskoristili dok su kadeti Vrbovca na momente igrali vrlo dobro kroz pas igru i čuvanje lopte u posjedu. Ipak na kraju slavilo je iskustvo i jača fizička snaga seniora Gaja koji su u tom segmentu bili u prednosti nad vrbovečkim kadetima.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime