SDP, HSS i Laburisti zajedno na izbore

0
Komunalac add

Vrbovečki SDP, HSS i Laburisti potpisali su danas suradnju oko zajedničkog izlaska na lokalne izbore. SDP i Laburisti zajedno su izašli i na prošle izbore u Vrbovcu te su dobili najviše glasova, a ovaj put im se pridružuje i HSS, ali i neki nestranački kandidati. Kandidat koalicije za gradonačelnika je Denis Kralj, a za zamjenika gradonačelnika Marko Belošević.

Naša koalicija je prirodna i očekivana. Na jednu listu skupili smo sve nositelje promjena u našem gradu u zadnje četiri godine. HSS nam je veliko pojačanje i radi se o stranci s kojom smo dobro surađivali sve četiri godine. Tu su i naši direktori Nerezina Marko Belošević, Komunalca Mato Jelić i Turističke zajednice Jasna Benedik koji su također svojim radom doprinijeli napretku našeg grada u zadnjem mandatu– izjavio je predsjednik SDP-a i vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj.

Potpisivanje koalicije prokomentirao je i predsjednik HSS-a Marko Belošević. –Hvala mojim HSS-ovcima koji su me jednoglasno podržali kao kandidata za zamjenika gradonačelnika Denisu Kralju. Četiri godine vodim odmaralište u Nerezinama, od ponovnog otvaranja do danas. Dio sam svih važnijih projekata u gradu u zadnje tri godine, svaki dan pretvaramo naš Vrbovec da bude ugodnije mjesto za život, a nadamo se podršci za sljedeće četiri – rekao je Belošević.

Predsjednik Laburista Stjepan Fotović poručuje: –U kampanji u 2017 .godini obećali smo da ćemo raditi kontinuirano kroz sve 4 godine, a ne samo zadnju godinu mandata. Sve što je onda obećano, većim dijelom je i učinjeno. Dobra suradnja s maksimalnim uvažavanjima SDP-a i Laburista i nakon izbora priključenog HSS bila je oslonac cjelokupnog razvoja Vrbovca u zadnje 4 godine. Danas ove tri političke opcije idu od početka zajedno sa ciljem daljnjeg nastavka razvoja cjelokupnog područja grada Vrbovca. Imamo iza sebe dobar ‘minuli rad’, volju, znanje i želju da nastavimo daljnji razvoj svih potrebnih segmenata za kvalitetniji život mještana Vrbovca (privreda, poljoprivreda, sport, kultura, turizam, infrastruktura, obrazovanje, prometna povezanost  itd) – istaknuo je Fotović.

Jedina promjena u odnosu na prošle izbore je što više nema zamjenika iz HNS-a, rekao je Kralj. –Dok s njima zajedničku listu nismo imali ni prije četiri godine. Oba zamjenika su odradila dobar posao i nemam prema njima nikakvih zamjerki. Ipak nastavku suradnje ispriječilo se to kaj je HNS promijenil stranu na državnom i županijskom nivou -zaključuje Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime