Sazvana sjednica vrbovečkog Gradskog vijeća

0
Komunalac add

Nova sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca održat će se u srijedu, 8. svibnja s početkom u 18 sati. Pred vijećnike dolaze izvješća o radu gradskih ustanova i udruga. Izvješće o radu i poslovanju za 2018. godinu podnose Razvojna agencija Grada Vrbovca, Dječji vrtić Vrbovec, Pučko otvoreno učilište, Narodna knjižnica Vrbovec te I. i II. osnovna škola Vrbovec.

Na dnevnom redu su i izvješća o radu u protekloj godini Turističke i Vatrogasne zajednice Grada Vrbovca, Gradske zajednica športskih udruga i Crvenog križa Vrbovec.

Između ostalog, očekuje se i donošenje I. izmjena i dopuna Proračuna Grada Vrbovca za 2019. godinu. Osnovni razlog pokretanja postupka izmjena i dopuna proračuna je raspored viška sredstava ostvarenog u 2018. godini, koji je iznosio nešto više od 4 milijuna kuna. U strukturi proračunskog viška nalaze se sredstva ostvarena iz pomoći iz nacionalnih fondova (županijski proračun, državni proračun) kao i sredstva ostvarena fiskalnim izravnanjem te se ista raspoređuju na programe i projekte koji su planirani u 2018. godini, a nisu bili izvršeni.

Vijećnici će također raspravljati o proširenju zone malog gospodarstva „Poduzetnik Vrbovec“ te o davanju na upravljanje Gradskog stadiona gradskom poduzeću Gradski objekti Vrbovec. Najavljen je i zaključak o dodjeli nagrada i priznanja Grada Vrbovca.

Poziv za 20. sjednicu Gradskog vijeća

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime