Savjet mladih Grada Vrbovca spreman za nove projekte

0
Komunalac add

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vrbovca jednoglasno je usvojen Program rada i financijski plan Savjeta mladih Grada Vrbovca za 2020. godinu. Izvješće je podnijela predsjednica Savjeta Nirvana Sesvečan.

Iz proračuna Grada Vrbovca Savjetu mladih dodijeljeno je deset tisuća kuna koje je Savjet odlučio podijeliti na pet projekata. Sufinancirat će s dvije tisuće kuna rad Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec koji ove godine obilježavaju stotu obljetnicu postojanja. Savjet mladih i Limena glazba i mažoretkinje do sada su surađivali na projektu „Dajte da i mi sviramo“ kojim su se educirali mladi te kasnije postali članovi vrbovečke Limene glazbe.

Savjet mladih sufinancirat će s dvije tisuće kuna i školu folklora HKUD-a Petar Zrinski kako bi se članovi obučavali za vođenje pojedinih sekcija. Također, sudjelovat će u sufinanciranju VUM-festa, dvodnevnog festivala kojeg organizira Vrbovečka udruga mladih kao i u sufinanciranju rasvjete nogometnog terena NK Ban Jelačić Banovo.

Savjet mladih i ove će godine organizirati Humanitarni turnir u Beli. Turnir je održan i prošle godine te je prikupljeno 2 tisuće kuna koje je Savjet donirao Udruzi za rekreacijsko i terapijsko jahanje „Nada“.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime