Sanacija drenažne mreže na Gradskom stadionu

0
Komunalac add

I tijekom epidemije koronavirusa ne prestaje se s radovima na uređenju kompleksa Gradskog stadiona Vrbovec. Trenutno se odvijaju radovi na sanaciji drenažne mreže na glavnom terenu, koja je godinama zadavala glavobolju mnogim upravama kluba. Oko igrališta iskopani su kanali u koje će se položiti drenažne cijevi. Naime, uslijed većih oborina ili priliva vode u obližnji potok Zlenin došlo je do izlijevanja vode na glavni teren ili drenaža nije jednostavno mogla upiti vodu pa se nerijetko trebalo zvati na intervenciju pripadnike DVD-a Vrbovec, DVD-a Luka ili drugih vatrogasnih društava. Ovo su hvalevrijedni radovi kojima će se dodatno podići funkcionalna razina na nogometnom igralištu u organiziranju nogometnih utakmica ili drugih događanja.

Izvodimo radove sanacije postojeće drenaže travnjaka, gdje smo pronašli i riješili najveće probleme s drenažom. Također radimo i potpuno novu površinsku drenažu oko glavnog terena, čime ćemo nadamo se riješiti problem zadržavanja vode uz aut linije, što nas godinama muči – pojasnio je predsjednik NK Vrbovca Mato Jelić. U planu je i nabava novog razglasa, jer je postojeći već dotrajao.

Trudimo se svake godine nešto urediti, nakon višegodišnje nebrige, teško je sve napraviti od jedanput. Ovaj stadion je sad ponovno ponos Vrbovca. Kroz dva tjedna ćemo izvršiti i sanaciju umjetne trave. Nakon dodavanja granulata, moći će za nevolju poslužiti dok ne budemo mogli nabaviti novi tepih na igralištu– dodao je Jelić.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime