Sanacija cesta oštećenih u potresu na području Vrbovca

0
Foto: Pixabay
Komunalac add
Od ponedjeljka, 24. travnja 2023. godine započinju građevinski radovi na sanaciji cesta oštećenih u potresu na području grada Vrbovca. Prve će u sanaciji biti ulice: Baltazara Patačića, Štefe Iskre Kršnjavi i Ulica Ivana Kukuljevića. One će biti zatvorene za sav promet u vrijeme izvođenja radova, predvidivo u vremenskom periodu cca 10 dana. U to vrijeme biti će postavljena prometna signalizacija privremene regulacije prometa na tom području.
Mole se građani da svoja vozila uklone s ulica. Isto tako da svoja vozila parkiraju na mjestima dostupnim za mogućnost uključenja u cestovni promet obzirom na privremenu regulaciju prometa  i ne prohodnost predmetnih ulica u vremenskom periodu izvođenja radova.
Sljedeće ulice koje se planiraju zatvoriti za sav promet zbog sanacije od 01.05.2023. biti će ulice: Ladislava Kiša, Ivana Mažuranića i Ulica Matije Uradina.
Raspored ulica koje sljede u sanaciji objaviti ćemo naknadno.
Zbog mogućnosti loših vremenskih uvjeta ili nepredviđenih radova kod sanacije cesta, što bi produžilo planirane rokove, moguća je korekcija planiranih termina zatvaranja ulica za promet. Mole se građani za razumijevanje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime