S radom kreću posebni timovi za cijepljenje u Zagrebačkoj županiji

0
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Komunalac add

U svih 8 ispostava Doma zdravlja Zagrebačke županije od četvrtka, 10. lipnja 2021. bit će ustrojeni posebni timovi za cijepljenje koji će raditi u ambulantama posebnog dežurstva te će cijepiti sve zainteresirane stanovnike Zagrebačke županije protiv COVID-19.

Tako će svi stanovnici koji se žele cijepiti, osim kod svojih liječnika obiteljske medicine, moći to napraviti i u ambulantama posebnog dežurstva uz prethodnu telefonsku najavu.

Narudžbe se primaju na telefon od 8 do 12 sati.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Također, ovog vikenda u subotu i nedjelju, 12. i 13. lipnja održat će se masovno cijepljenje drugom dozom u svih 9 gradova na posebno organiziranimpunktovima. Svi stanovnici koji se trebaju docijepiti već su prilikomcijepljenja prvom dozom dobili svoj termin za drugu dozu. Lokacija u Vrbovcu je Sportska dvorana OŠ Marije Jurić Zagorke, Brdo 12a.
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije do sada je s jednom dozom cijepljeno 41 % stanovnika starijih od 18 godina, tj. njih 14% s dvije doze.

Iako je trenutna epidemiološka situacija na području Zagrebačke županije povoljna nužno je nastaviti s cijepljenjem, stoga se pozivaju stanovnici Zagrebačke županije da se jave svojim liječnicima ili u posebno organizirane ambulante te da se tijekom lipnja cijepe u što većem broju.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime