Rugvica Sava petardom razbila Vrbovec

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 3. KOLO  4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

RUGVICA SAVA – VRBOVEC  5 : 1

RUGVICA, Igralište ŠRC Rugvica. Gledatelja 50.

Sudac: Dean Šoufek (Novska). Pomoćnici: Darko Iličić (Bročice) i Mihael Jugović (Roždanik).

Delegat: Zdenko Petešić (Kutina).

STRIJELCI: 1:0 Mikulić (7), 2:0 Mikulić (24), 2:1 Frigan (50), 3:1 Mikulić (65), 4:1 Mikulić (75), 5:1 Khudoyberdiev (89).

RUGVICA SAVA: Andrijanić, Kos, Baković, Josipović, (od 54. Benić), Agatić, (od 81. Khudoyberdiev), Cetina (od 81. Milković), Razum, (od 54. Pavlović), Pavlić, (od 60. Lović), Mikulić, Guja, (od 81. Delač), Džijan.

Trener: Emanuel Benković.

VRBOVEC:Eremija, Vreš, (od 46. Varga), Silva, M. Trošić, Dugac, Kobelščak, (od 46. Pavić), Sever, (od 46. Reganham), G. Trošić, Frigan, (od 90. Fugaj), Granđa, (od 81. Legin), Ferenčak, (od 81. Tičak).

Trener: Antun Anthony Pavlović.

IGRAČ UTAKMICE: Mislav Mikulić.

Rugvica Sava je nanijela težak i bolan poraz Vrbovcu kojeg je nadigrala i neočekivano slavila visoku pobjedu 5:1. U prvih pola sata domaćin je imao vodstvo od 2:0. Mislav Mikulić je pored pospane i zbunjene gostujuće obrane u dva navrata u 7. i 24. minuti matirao vratara Frana Roka Eremiju.

U drugom poluvremenu Vrbovec je zaigrao puno angažiranije i plod takve igre je bilo smanjenje rezultata u 50. minuti jer je Frigan postigao pogodak. Imao je Silva veliku šansu da izjednači rezultat koju nije realizirao. Tada je ponovo na scenu stupio najbolji igrač utakmice i nerješiva enigma za gostujuću obranu Mikulić koji je s nova dva pogotka u 65. i 75. minuti riješio pitanje pobjednika. IkhtiyorKhudoyberdiev je u 89. minuti postigao i peti zgoditak za veliku i zasluženu pobjedu domaćina.

I dok su nogometaši Rugvice Save igrali borbeno, disciplinirano i efikasno, gosti su odigrali loše, blijedo i anemično, pa su prošli kao bosi po trnju na ŠRC Rugvica. Za visoku domaću pobjedu najzaslužniji je četverostruki strijelac Mislav Mikulić. Sudac Dejan Šoufek dodijelio tri javne opomene. Kod domaćina su dobili žute kartone Patrick Cetina i Ćiril Guja, a kod gostiju je požutio Luka Varga.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime