Rezultati upisa u Dječji vrtić Vrbovec

0
Komunalac add

Dječji vrtić Vrbovec objavio je na svojim službenim stranicama rezultate upisa djece u novu pedagošku godinu 2019./2020. Objavljena je Lista primljene djece i Lista čekanja.

Roditeljski sastanak s roditeljima upisane djece organiziran je u ponedjeljak, 13. svibnja u 17.15 sati. Individualni razgovori s roditeljima djece uz nazočnost djeteta bit će održani od 14. svibnja do 14. lipnja. Uz šifru upisanog djeteta naveden je i termin individualnog razgovora.

Rezultate upisa komentirao je gradonačelnik Denis Kralj na svom profilu na društvenoj mreži Facebook. –Želim vas izvijestiti da smo poduzeli radnje za otvaranje dvije dodatne skupine za djecu u Pastoralnom centru te nam je u planu već ove godine upisati svu djecu s liste čekanja. Veliko hvala našem velečasnom Zoranu Grgiću kaj nam je izašao u susret i ravnateljici vrtića Snježani Prebežić na trudi i inicijativi oko otvaranja novih skupina –  poručio je Kralj te podsjetio da Grad ove godine započinje s gradnjom novog vrtića u Jugu, koji bi sljedeće godine trebao riješiti probleme s manjkom mjesta u vrtiću.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime