Rezultati natječaja “Zeleni cvijet”

0
Komunalac add

I.D.

Turistička zajednica grada Vrbovca i ove je godine raspisala natječaj „Zeleni cvijet“. Komisija je odabrala najljepše uređene prostore na našem području. 

Najljepše uređen trg je onaj ispred kapelice u Konaku, dok je prvo mjesto za uređenje školskog prostora pripalo školi u Cugovcu. U kategoriji parkova, na prvom mjestu je park obitelji Kiseljak iz Celina, dok je na drugom mjestu park Caritasovog doma za starije i nemoćne osobe u Vrbovcu. Nada Čolig iz Vrhovca ima najljepše uređen balkon, drugo mjesto u toj kategoriji pripalo je Ljerki Car iz Hagnja, a treće mjesto Nadi Štanfel iz Vrbovca.

U kategoriji okućnica, najljepša je ona Snježane Juršetić iz Lukova, na drugom je okućnica Viktorije Kučan iz Dijaneša, te na trećem Mihaele Jelak iz Dijaneša. Na četvrtom mjestu je Danica Galic iz Gaja, na petom Đurđa Caren iz Vrbovca, te na šestom mjestu Josip Bešen, za uređenje okućnice kuće za odmor u Ceriku.

Turističkom atrakcijom proglašen je park perunika obitelji Jarec iz Cugovca, u kojem se nalazi više od 700 različitih vrsta ovog cvijeta. Članove Komisije posebno se dojmilo  uređenje makadamskog puta za koje su zaslužne Ljubica Šaljak i Štefica Koprić. Komisija im je odlučila dodijeliti posebnu nagradu za očuvanje prirode i okoliša. Dodjela nagrada održat će se u rujnu ove godine. 

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime