Rezultati natječaja za peti recital “Stara lipa”

0
Komunalac add

Objavljeni su rezultati natječaja za peti recital kajkavske poezije „Stara lipa” 2023. Na natječaj, koji je trajao od 01. prosinca 2022. godine do 15. siječnja 2023. godine, pristigle su 132 pjesme od 56 autora. Organizator ovog natječaja je udruga Osebunjek.

Ocjenjivački sud u sastavu Božica Brkan, književnica i novinarka, predsjednica povjerenstva, i članice: Vesna Švarc prof. i Nikolina Crnčić dipl. uč. za objavu u zborniku odabrao je 53 pjesme od 42 autora. Odabrani autori bit će pojedinačno kontaktirani na elektronske adrese koje su naveli u prijavi.

Također je odabrano šest prvih nagrada, za svako mjesto po dvije i deset pohvaljenih autora. Rezultati će biti poznati na recitalu „Stara lipa” koji će se održati 02. lipnja u Osnovnoj školi Marije Jurić Zagorke, Brdo 12A Vrbovec s početkom u 20 sati.

Zahvaljujemo svima koji su se s više ili manje uspjeha prijavili na naš natječaj. Onima koji su imali manje uspjeha poručujemo neka se ne pokolebaju, novi natječaj će biti otvoren 01. prosinca 2023. godine. Čestitamo svim odabranim autorima! – poručuju iz udruge Osebunjek.

Sponzori natječaja su: Grad Vrbovec, Zagrebačka županija, Hrvatski sabor kulture, Radio Vrbovec.

objava rezultata za 5. recital Stara lipa

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime