Restoran Dioniz & CB A1 i Pekarna Jagić pobjednici 44. MNT Čedomil Drvenkar

0
Komunalac add

Finalni dio 44. MNT Čedomil Drvenkar bio je odigran pred 500-tinjak gledatelja u sportskoj dvorani OŠ Marije Jurić Zagorke. Pobjednik u seniorskoj konkurenciji na 44. MNT Čedomil Drvenkar je ponovo nakon 4 godine momčad Restoran Dioniz & CB A1 iz Luke, dok je u veteranskom natjecanju prvo mjesto osvojila ekipa Pekarne Jagić iz Dubrave. Specifičnost ovogodišnjeg turnira je da su u seniorskom i veteranskom dijelu finalne utakmice bile riješene autogolovima, što se do sada nikada nije dogodilo u povijesti vrbovečkog turnira koja traje od 1980. godine. U seniorskom natjecanju bilo je vrlo kvalitetnih utakmica pa je tako prošlogodišnji pobjednik ekipa Boe Croatia ispala već u osmini finala od Leo Grada iz Lužana dok je momčad Taxi Bračić iz Velike Gorice poražena od CB My place iz Peskovca. U polufinalu Karamatić je s dva pogotka odveo u finale Restoran Dioniz & CB A1 I, dok je Cvita food imala više sportske sreće od momčadi CB My Place koja je pogodila dvije prečke i stvorila nekoliko „mrtvih šansi“ koje nije realizirala.

Momčad Cvita food – 2. mjesto na seniorskom turniru

Osmina finala rezultati: Cvita Food – CB Srce 2:0 (Mihaljević, Kovačić), Boe Croatia – Leo Grad 2:3 (Spajić, Ćosić / Pivarić, Sever, Hranjec), Taxi Bračić – CB My place 0:3 (Mizan, Ivoš, Filipović) i Restoran Dioniz & CB A1 II – Restoran Dioniz & CB A1 I 0:3 (Karamatić, D. Colarić, Dimović).

Polufinale: Leo Grad – Restoran Dioniz & CB A1 I 1:2 (Frigan / Karamatić 2) i CB My place – Cvita food 0:1 (Čilić)

Finalna utakmica seniora

RESTORAN DIONIZ & CB A1 I – CVITA FOOD 1:0

Strijelac: 1:0 Kvakan autogol (27)

RESTORAN DIONIZ & CB A1 I: Zrinščak, Karamatić, J. Colarić, Mario Ćosić, Krizmanić, Dimović, D. Colarić, Azinović, Babić, Medverec i Jendriš.

Voditeljica: Mateja Grgoić Svilić.

CVITA FOOD: Kvakan, Tudek, Kovačić, Marko Ćosić, Čilić, Mihaljević, Barišić, Pajalić, Cvitanović i Grubeša.

Voditelj: Filip Cvitanović

Finalna utakmica je protekla u izjednačenoj, borbenoj i discipliniranoj igri s malo pravih prilika na obje strane. I kada je sve izgledalo da će utakmica završiti bez pogodaka vratar Kvakan je nespretno reagirao pa je lopta završila u vlastitoj mreži. U zadnjih par minuta vratar Zrinščak je bravuroznim obranama spasio svoju mrežu. Na kraju je momčad Restoran Dioniz & CB A1 I iz Luke spretno i sretno osvojila ovogodišnji naslov 44. seniorskog turnira Čedomil Drvenkar. Momčad Restoran Dioniz & CB A1 I bila je sastavljena od bivših igrača Vrbovca.

Momčad CB My place – 3. mjesto na seniorskom turniru

Utakmica za 3. mjesto seniora

CB MY PLACE – LEO GRAD 2:0

Strijelci: Ivoš (8), 2:0, Marković (11).

CB MY PLACE: Bagarić, Filipović, Perković, Ivoš, Severec, Mizan, Fluka, Topalović, Žabec, Marković i Skorin.

Voditelj: Damir Obradović.

LEO GRAD: I. Hranjec, Pivarić, P. Barbarić, Sever, J. Barbarić, Frigan, Granđa, Matanović, Dugac, F. Hranjec, Žakman i Legin.

Voditelji: Josip Barbarić i Antonio Bukal.

CB My Place je doveo u vodstvo Ivoš u 8. minuti silovitom udarcem s 8 m. Ubrzo potom je u 11. minuti Ivoš asistirao Markoviću koji je postigao zgoditak. Uzaludni su bili kasnije napori Leo Grada jer je sve njihove udarce obranio Bagarić. Zaslužena pobjeda ekipe CB My Place koja je prema prikazanoj igri na turniru mogla ostvariti i bolji rezultat, ali nisu imali sportske sreće u polufinalu.

Za najboljeg igrača u seniorskoj natjecanju proglašen je Alen Babić, dok je epitet najboljeg vratara ponio Mihael Zrinščak, oboje iz pobjedničke ekipe Restoran Dioniz & CB A1 I, najbolji strijelac turnira bio je Martin Šroler s postignutih 9 pogodaka iz momčadi Taxi Bračić.

Veteranski turnir

U finale veterana zasluženo su se plasirale momčadi Obrt za prijevoz Prelog & Poliklinika Ribnjak i Pekarna Jagić koje su tijekom i cijelog turnira prikazale najbolji nogomet.

Rezultati polufinala: Obrtza prijevoz Prelog & Poliklinika Ribnjak – Remetinec DF Instalacije 4:2 (Čeko 2, Kutleša, Martinac / Čarapina, Anić) i Pekarna Jagić – Kuzma boys 3:1 (Oroz autogol, Smok, Pavlović /Havojić)

 

Momčad Pekarna Jagić – pobjednik veteranskog turnira

Finalna utakmica veterana

OBRT ZA PRIJEVOZ PRELOG & POLIKLINIKA RIBNJAK – PEKARNA JAGIĆ 1:2

Strijelci: 1:0 Kutleša (3), 1:1 Gabud (5), 1:2 Skorin autogol (27).

OBRT ZA PRIJEVOZ PRELOG & POLIKLINIKA RIBNJAK: Skoko, B. Kutleša, Z. Kutleša, Cvek, Martinac, Leko, Bukovac, Anušić, Lovrić, Barun i Skorin.

Voditelj: Matej Prelog.

PEKARNA JAGIĆ: Sakač, Lukić, Halužan, Smok, Pavlović, Gabud, Horvat, Bakran, B. Ceboci, Eterović, D. Ceboci, Krznar i Popović.

Voditelj: Vlado Jagić.

Finalna utakmica protekla je u izjednačenoj, ravnopravnoj i korektnoj igri. Prošlogodišnji pobjednik Obrt za prijevoz Prelog & Poliklinika Ribnjak je poveo već u 3. minuti. Leko se oslobodio svog čuvara i potom dodao loptu Kutleši koji je s 6 m loptu zakucao u desne rašlje. Gabud je izjednačio u 5. minuti jer je iskosa sa 7 m s desne strane snažnim udarcem zatresao mrežu. U samoj završnici utakmice Skorin je nespretno intervenirao pa je lopta završila u njegovim vratima. Pekarna Jagić iz Dubrave je tako spretno i sretno osvojila prvo mjesto na vrlo jakom veteranskom turniru.

Momčad Remetinec DF Instalacije – 3. mjesto na veteranskom turniru

Utakmica za 3. mjesto veterana

REMETINEC DF INSTALACIJE – KUZMA BOYS 3:0

Strijelci: 1:0 Šarić, (2), 2:0 Šarić (14), 3:0 Kurjančić (20).

REMETINEC DF INSTALACIJE: Čarapina, Šarić, Bukvić, Kurjančić, Banek, Anić, Zdeličan, Rimac, Švigač, Uroić i Pejić.

Voditelj: Hrvoje Radaš.

KUZMA BOYS: Kuzmić, Trcak, Antolković, Filipović, Dr. Mahnet, Da. Mahnet, I. Havoić, Hadaš, Tuković, Oroz, D. Havojić i Šivak.

Voditelj: Željko Kuzmić.

Momčad Remetinec DF Instalacije je riješila pitanje pobjednika u prvom poluvremenu jer je Šarić dva puta zatresao mrežu ekipe Kuzma boys. Uzaludni su bili napadi veterana iz Bedenice u drugom poluvremenu pa su Zagrepčani zasluženo osvojili 3. mjesto.

Momčad Obrt za prijevoz Prelog & Poliklinika Ribnjak– 3. mjesto na veteranskom turniru

Kod veterana laskava titula najboljeg igrača dodijeljena je Antoniju Lukiću, za najboljeg vratara je proglašen Davor Sakač, obojica iz Pekarne Jagić, a prvi strijelac turnir bio je Jakov Šarić s 4 zgoditka iz momčadi iz ekipe Remetinec DF Instalacije.

Pehare, statue i nagrade predali su predsjednik NK Lonje Ivan Kralj, potpredsjednik Tihomir Antolković i Željko Drvenkar, brat Čedomila Drvenkara po kome je prozvan malonogometni turnir. Na turniru su sudili Antonio Boroša i Bojan Čerkez iz NS Vrbovec i suci Matija Spudić i Marko Šokec iz NS Križ. Zapisnički stol je vodio Igor Maksimović Maks kojem su pomagali: Josip Colarić, Martin Kaurić i Antonio Severec dok je Tamara Pavlek bila dežurna kao medicinska osoba. U organizaciju turnira bili su još uključeni i Dalibor Branjušić, Siniša Ivoš, Mladen Horvatinović, Ante Topalović… NK Lonja iz Lonjice je ponovo uspješno organiziralai 44. MNT Čedomil Drvenkar, a tome u prilog govori činjenica da se nakon završetka turnira i dodjele nagrada orila pjesma kako samih igrača, tako i voditelja i gledatelja u sportskoj dvorani.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime