Rekordan broj igrača na Mortadela kupu

0
Komunalac add

M.K.

Osvajač 33. mortadela kupa ove je godine Joško Topić (HTK Zagreb). Otvoreno prvenstvo Vrbovca, 10 tisuća kuna i mortadelu Topić je osvojio pobjedom 2:0 u setovima protiv Ante Bilića (TK Vrbovec).

Topić je ujedno dvostruki prvak Mortadela kupa. S klupskim suigračem Mladenom Mitakom u parovima je pobijedio Tomislava Antoljaka   (TK I –team) koji je snage udružio s Davidom Samardžijom (TK Ponikve).

Pobjednica ženskog dijela turnira je Roberta Krvajica (TK Ponikve), koja je u ponoćnom finalu pobijedila Anju Bebić (TK I-team).

  • Dojmovi su odlični jer su prije samog turnira uspješno odrađeni radovi na teniskim igralištima u svrhu poboljšanja uvjeta za igranje. Broj od 50 prijava bio je najveći do sada i premašio je dozvoljenu kvotu od 32 sudionika, ali je posebnom intervencijom Nacionalnog saveza povećan na 48, što govori o ugledu i značaju turnira u teniskom “svijetu”. Posebna nam je čast što je na turniru nastupilo i  nekoliko igrača s međunarodne rang-liste. Smatramo kako su posjetitelji uživali u odličnoj igri, te je turnir ispunio svrhu kao uspješno organizirano natjecanje, koje je promoviralo TK Vrbovec i sam grad, čime je sezona tenisa na vanjskim terenima započela na najbolji mogući način, dojmovi su predsjednika TK Vrbovec Ivora Koretića.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime