Ravnice protiv Vrbovca do preokreta u sudačkoj nadoknadi

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 20. KOLO 3. HNL SREDIŠTE

RAVNICE – VRBOVEC 2:1

ZAGREB, SRC Tekstilac. Gledatelja 100.

Sudac: Ivan Martinčević (Mičevec). Pomoćnici: Matej Mrkoci (Mraclin) i Andrej Horvatinović (Petrinja). Četvrti sudac: Luka Kelihar (Velika Gorica).

STRIJELCI: 0:1 Slišković (11), 1:1 Raužan (42), 2:1 Pavić (90+2).

RAVNICE: Javor, Piršić, Baričević, Kopić, Maloča, Krznarić, (od 68. Pavić), Mioković, Čakarun, Cvitanović, (od 68. Glasnović), Zenko, (od 88. Kesić), Raužan.

Trener: Vladimir Balogović.

VRBOVEC: Zrinščak, Lovrić, K. Colarić, (od 46. M. Tolić), Krizmanić, Ćosić, Bubnjar, (od 46. Trošić), D. Colarić, (od 86. G. Tolić), Frigan, Nakić, (od 96. Kruljac), J. Colarić, (od 77. Kruljac), Slišković.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Maro Pavić.

U otvorenoj i borbenoj igri dva ravnopravna protivnika, Vrbovec je poveo u ranoj fazi utakmice u 11. minuti. Nakon prvog gostujućeg kornera u gužvi je najprisebniji bio Josip Slišković koji je zatresao domaću mrežu. Pad koncentracije gostujuće obrane kaznio je Jan Raužan u 42. minuti izjednačivši rezultat. Pokušaji Sliškovića i Domagoja Colarića nisu bili opasni po domaćeg vratara Brunu Javora. I kada se činilo da će utakmica završiti podjelom bodova, u sudačkoj nadoknadi 90+2 minuti, Ravnice su preokrenule rezultat u svoju korist. Maro Pavić škaricama je postigao lijepi gol za sretnu i spretnu domaću pobjedu.

Kod domaćina su opomenuti Bernard Baričević i Tomislav Balogović, a kod Vrbovca Krešimir Frigan i Martin Tolić.

U proljetnom dijelu Vrbovec je u tri utakmice osvojio samo bod te je opet pokazao staru boljku da u zadnjim minutama prvog poluvremena ili u finišu utakmice prima golove. Podsjetimo, u proljetnom dijelu Karlovac 1919 je u Vrbovcu postigao golove u 41. i 89. minuti. U Sisku je Segesta povela u 43. minuti. Što se zbiva u tim trenucima u glavama igrača Vrbovca teško je objasniti ili u kakve „crne rupe dekoncentracije“ upadaju. Međutim, to više nije slučajnost jer je Vrbovec na taj način izgubio podosta bodova i u jesenskom dijelu.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime