Ravnice bez respekta protiv Vrbovca do pobjede

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA RAVNICE – VRBOVEC 2 : 0

Zagreb, Igralište s umjetnom travom NK Studentski grad. Bez gledatelja.

Sudac: Armando Gojak

Pomoćnici: Domagoj Ćurdo i Mihael Ljeljak (svi iz Zagreba).

Strijelci: 1:0 Vučić (38), 2:0 Gegić (75).

RAVNICE: Bukovski, Hlebec, PiršićI. Krizmanić, Toš, Fulir, Jelavić, Baričević, Šokčević, Horvat, Vučić, (još su igrali: T. Balagović, Čulo, Pavić, Gegić, Nikl, Rebić, Mamić, Manzin).

Trener: Vlado Balagović.

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, Novokmet, Pluščec, M. Krizmanić, G. Tolić, Tomas, Slišković, Trošić, Babić, D. Colarić, (još su igrali: Bilić, K. Colarić, Boroša, Fugaj, J.  Colarić,  Škaro, Hercig, M. Tolić).

Trener: Renato Jurčec.

Četvrligaš Ravnice je bez respekta odigrao utakmicu protiv trećeligaša Vrbovca i na kraju zasluženo zabilježio pobjedu. Domaćin je bio agresivnija, čvršća i energičnija momčad koja je imponirala silinom u duel igri, ali i kvalitetnijim proigravanjem od Vrbovčana koji su igrali  nepovezano, nedovoljno angažirano, nepotrebno komplicirajući i time usporavali pas i ritam igru.

Prvu šansu na utakmici imao je Jelavić u 6. minuti, ali je udarac s 16 m završio pored desne vratnice. Uzvratio je Vrbovec u 11. minuti preko Trošića koji je pucao s iskosa s desne strane u vratara Bukovskog. Horvat je završio brzu domaću akciju z 22. minuti šutom s 11 m pored desne vratnice. Ponovo se Horvat našao u izglednoj šansi u 24. minuti, ali je njegov udarac s 10 izvanredno obranio Zrinščak. Piršić je u 38. minuti dugom loptom pronašao Toša, kojem nije bilo označeno zaleđe, pa je na njegovo dodavanje Vučić iz blizine svladao nemoćnog Zrinščaka za vodstvo domaćina.

I udrugom poluvremenu, domaćin je prvi stvorio 100 postotnu priliku, preko Horvata u 50. minuti, ali su njegov udarac s 7 m blokirali Gabrijel Tolić i Zrinščak. Trošić je u 55. minuti gurnuo Josipa Colarića u veliku šansu, ali je njegov udarac s 14 m završio iznad gola. Ravnice su u 63. minuti izvele brzi kontranapad kojeg je završio Nikl šutom s 10 m, ali je lopta završila u vrbovečkom bloku. U 65. minuti Gegić se izborio za udarac s 12 m, ali je još bolja bila obrana Bilića. Domagoj Colarić je u 68. minuti iz slobodnog udarca s 25 m pogodio vratnicu. Pitanje pobjednika riješio je u 75. minuti Gegić, koji je u solo akciji iskosa s lijeve strane prošao dva vrbovečka igrača i potom s 8 m postigao zgoditak za konačnih 2:0 za Ravnice. U završnici utakmice Boroša je dodao lopte u 86. i 89. minuti Josipu Colariću koji je s desetak metara u oba slučaja promašio domaća vrata.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime