Rasprodana predstava “Idemo uživo”

0
Komunalac add

Skorašnje gostovanje nezavisnog kazališta Luda kuća s predstavom “Idemo uživo” pobudilo je veliki interes vrbovečke publike. Vrlo brzo nakon puštanja u prodaju, ulaznice za predstavu poznatog glumačkog dvojca Renea Bitorajca i Igora Mešine su “planule”.

Najbrži ljubitelji kazališta u ponedjeljak, 18. veljače u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec uživat će u svemu onome što nam je ovaj dokazani dvojac priredio u kazalištu. Predstava nudi svega pomalo: televizije i filma, kazališta i glume, režije i vođenja. Rene i Igor, poznati filmski i televizijski partneri, u svojoj prvoj zajedničkoj kazališnoj predstavi, podijelit će s publikom sve dobre, ali i loše strane svojih zanimanja. Publiku još očekuju i razna iznenađenja, jer kako kažu autori, ovo svakako nije klasična kazališna predstava, možda će čak dobiti priliku i malo glumiti.

Osnivači i vlasnici kazališta Luda kuća su Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro. Prvo nezavisno kazalište u Hrvatskoj s vlastitim prostorom u centru Zagreba na adresi Zvonimirova 63, promovira programe domaćih i stranih autora, programske formate poput kabareta i burleske, predstave za djecu te stand up programe.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime