Raspisan natječaj “EU2ME” za mlade

0
Komunalac add

Kreativni natječaj “EU2ME” raspisala je Hrvatska zajednica županija s ciljem poticanja mladih na promišljanje o političkoj odgovornosti i pripadnosti Europskoj uniji. Natječaj traje do 21. siječnja 2019. godine, a prijaviti se mogu mladi od 16 do 30 godina koji imaju prebivalište na području Europske unije.

Natječaj je organiziran u sklopu EU projekta CROSSOVER kojim se želi potaknuti interes mladih za sudjelovanjem u političkom i javnom životu kao i povećati izlaznost mladih na izbore za Europski parlament 2019. godine.

Za sudjelovanje na natječaju potrebno je poslati fotografije, videe ili literarne sastavke kojima se promišlja o pozitivnim aspektima članstva u Europskoj uniji. Najbolji uradci u trima kategorijama “Najbolja fotografija”, “Najbolji video uradak”i “Najbolji sastavak” bit će nagrađeni. Nagrada za prvo mjesto u svakoj od triju kategorija je GoPro Hero 7 white kamera, dok će za drugo i treće mjesto nagrada biti poklon paket Hrvatske zajednice županija. Radove je potrebno poslati na e-mail: tajnistvo@hrvzz.hr. Detalje oko natječaja možete pronaći na stranici Zagrebačke županije.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime