Rakovec visoko poražen od Rugvice Save

0
Komunalac add

PRETKOLO KUPA NOGOMETNOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

RAKOVEC – RUGVICA SAVA  3:7

RAKOVEC. Igralište NK Rakovec. Gledatelja 100.

Sudac: Bionda (Zaprešić). Pomoćnici: Krznarić i Matić (oboje iz Velike Gorice).

Delegat: Denis Madžar (Vrbovec).

STRIJELCI: 0:1 Pavlić (11), 0:2 Josipović (15), 0:3 Josipović (21), 0:4 Pavlić (22), 0:5 Guja (26 11m), 1:5 Čerkez (38), 1:6 Pavlić (42), 2:6 Grgoić (78), 3:6 Grgoić (80), 3:7 Mikulić (84).

RAKOVEC: Jurić, D. Baček, Colarić, Brlečić, (od 54. Kožar), Jaić, (od 13. Ferenčak), Štefinovec, Krvarić, F. Baček, Očić, (od 78. Prelec), Čerkez, (od 54. Pratljačić), Grgoić.

TRENER: Dalibor Milanović

RUGVICA SAVA: Andrijanić, Pavlić, Kos, Josipović, (od 46. Delač), Cetina, (od 46. Baković), Džijan, (od 53. Pavlović), Berić. (od 53. Kuninec), Lović, Guja, (od 53. Mikulić), Brtan, Agatić.

TRENER: Emanuel Benković.

IGRAČ UTAMICE: Mihael Pavlić.

Po sunčanom i vrelom vremenu petoligaš Rugvica Sava je opravdala ulogu favorita protiv oslabljenog Rakovca i sasvim zasluženo prošla u 1. kolo kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

Na otvorenju utakmice Rakovec je u 5. minuti izveo brzi kontranapad s lijeve strane kojeg je Grgoić završio udarcem s 10-tak m, ali se Andrijanić nije dao iznenaditi. Lijepu gostujuću akciju u 7. minuti okončao je Berić šutom s 7 m kojeg je Jurić skrenuo u korner. Ipak bolju igru brzo su okrunili gosti jer je u 11 minuti Guja ubacio loptu s lijeve strane, a na drugoj strani Pavlić pogađa nebranjeni dio domaće mreže. Lović je u 15. minuti centrirao s lijeve strane nakon čega je Josipović iz blizine zabio gol. Prekrasan gostujući pogodak postigao je Josipović u 21. minuti pogodivši s 25 m neobranjivo i lijevi gornji kut. Potom se u potpunosti raspala domaća momčad pa su gosti postigli i četvrti gol u 22. minuti. Guja je ubacio loptu s lijeve strane, a Pavlić svladao Jurića. Gosti su postigli i peti gol u 26. minuti jer je Guja sigurnosno realizirao kazneni udarac. Nezaustavljivi prodor Grgoića u 38. minuti po desnoj strani rezultirao je domaćim zgoditkom jer je Čerkez iz blizine zatresao gostujuću mrežu.

U drugom poluvremenu domaćin je povezao redove dok su gosti smanjili pritisak, ali je i Jurić obranio niz teških udaraca gostujućih napadača. Grgoić je iz solo akcije u 78. minuti po lijevoj strani s 10-tak m pogodio lijeve rašlje. Pogrešku gostujućeg vratara Kolakovića u 80. minuti iskoristio je Grgoić i postigao još jedan gol. Golijadu na utakmici završio je Mikulić u 84. minuti koji je s 14 m efektno i neobranjivo pogodio gornji lijevi kut. Utakmica je sasvim zasluženo pripala Rugvici Savi protiv Rakovca rezultatom 7:3. Kod gostiju su se istaknuli svojom igrom Ćiril Guja, Mihael Pavlić i Dario Josipović, a kod domaćina Ivica Grgoić i drugom poluvremenu Goran Jurić.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime