Rakovec slavio pobjedu protiv Milke Trnine

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 7. KOLO 1. ŽNL ISTOK

RAKOVEC – MILKA TRNINA 3 : 1

RAKOVEC. Igralište NK Rakovec. Gledatelja 70.

Sudac: Tihomir Čunčić 7,5. Pomoćnici: Stjepan Zgurić i Hrvoje Moslavac (svi iz Velike Gorice).

Delegat: Zdravko Crnčić (Vrbovec).

STRIJELCI: 1:0 Grgoić (46), 1:1 Mihaljević(58), 2:1 Pratljačić (67), 3:1 Čerkez (79).

RAKOVEC: Bunjački – (od 14. M. Jurić 7), Jaić 6,5, Krvarić 6,5, Tomić 7, D. Baček 7,5, Gudić 6,5, Novoselec 7, F. Baček 7, Bartol 6,5, (od 44. Pratljačić 7), Čerkez 7,5, (od 90. Zadravec -), Grgoić 7.

TRENER: Dalibor Milanović 7.

MILKA TRNINA: Moguljak 6, Tišljar 6, Koletić 6,5, Mihaljević 6,5, Podgorski 7, G. Jurić 7, Ivanković 6, (od 62. Majsec 6), Fešta 6,5, Čičević 6,5, (od 89. Ganić -), Kanceljak 7, (od 89. Milković -),Petković 7.

TRENER: Dubravko Horvat 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Bojan Čerkez.

Živo je započela utakmica između Rakovca i Milke Trnina jer su se izmjenjivali napadi jedne i druge momčadi. Veliku prigodu za domaćina u 3. minuti nije u pogodak pretvorio Bartol jer je njegov udarac iz blizine Moguljak obranio. Uzvratio je Fešta u 6. minuti koji je sa 18 m pucao iznad domaćih vrata. U 8. minuti velika šansa za goste jer je Kanceljak probio po desnom boku i dodao Ivankoviću kojem je udarac s 5 m blokirao Dominik Baček. Grgoć je u 21. minuti iz slobodnog udarca 20 m pogodio desnu vratnicu. Potom se igra primirila koja se odvijala između dva kaznena prostora.

Domaćin je na startu drugog poluvremena poveo u 46. minuti. Čerkez je izbacio Grgoića koji je s 10 m preciznim udarcem pogodio u desni donji kut. Poslije vodstva domaćin je stao dok su gosti preuzeli igru. Plod takve igre bilo je izjednačenje rezultata u 57. minuti. Goran Jurić je izveo korner s desne strane, a Mihaljević je iz blizine pogodio domaću mrežu. U 62. minuti Goran Jurić je dodao loptu Fešti kojem su udarac iz blizine blokirali domaći igrači. Podgorski nije iskoristio veliku prigodu u 64. minuti jer je njegov šut s 10-tak m završio pored desne vratnice. U jeku bolje gostujuće igre Rakovec je ponovo poveo u 67. minuti. Fran Baček je ubacio loptu s desne strane koju je prihvatio Pratljačić i iskosa s lijeve strane s 11 m pogodio u lijevi donju kut. Gosti se ne predaju koji su opet stvorili izglednu priliku u 74. minuti. Kanceljak je vratio povratnu loptu s desne strane koju je s 10-tak m loše zahvatio Majsec pa je Mijo Jurić uspio obraniti udarac. Ubrzo je uslijedila kazna za gostujući promašaj u 79. minuti. Čerkez se izborio za loptu i potom s 14 m neobranjivo pogodio u lijevi donji kut. Nakon toga se raspala igra gostiju pa je Rakovec imao još dvije prilike. Najprije je Fran Baček u 88. minuti s 10-tak m pucao iznad gostujućeg gola. Grgoić je u 90. minuti izveo korner s lijeve strane, a loptu je glavom tukao Tomić koja je završila uz lijevu vratnicu. Rakovec je na kraju slavio zasluženu pobjedu protiv solidne i kvalitetne ekipe Milke Trnina 3:1.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime