Rakovec poveo, Dubrava preokrenula rezultat

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

RAKOVEC – DUBRAVA 3:4

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 50.

Sudac: Ivan Bukovčan (Cubinec).

STRIJELCI: 1:0 Radotović (19), 2:0 Grgoić (35), 1:2 Štefanac (51), 2:2 M. Horvat (64), 2:3 M. Horvat (71), 2:4 M. Horvat (74), 3:4 Baškarad (83 autogol).

RAKOVEC: Jurić, Pavlović, Očić, Blažic, Jaić, Baček, Krvarić, Pratljačić, Čerkez, Grgoić, Radotović, još su igrali: Mandić, Gudić, Prelec, Kuzmek, Zadravec.

Trener: Dalibor Milanović.

DUBRAVA: Brkljačić, Grbavac,Mi. Šuša, Mesarić, Ma. Šuša,Fulir, K. Horvat, Matejak, M. Horvat, Baškarad, Koren, još su igrali: Kozumplik, Devčić, Tomić, Štefanac, Korenić.

Trener: Ivan Spajić

Rakovec i Dubrava su odigrali otvorenu i napadačku utakmicu, bez kalkulacija usmjereni da postignu pogodak više. Početak je pripao Rakovcu koji je poveo preko Radotovića u 19. minuti. Bolju igru Rakovčani su okrunili i drugim pogotkom u 35. minuti, a strijelac je bio Grgoić. Bilo je još prigoda za Rakovec, kao što su svoje šanse imali i napadači Dubrave, ali su njihove udarce obranili vratari Jurić i Brkljačić. Prvo poluvrijeme je pripalo rakovečkim nogometašima koji su ostavili puno bolji dojam.

U nastavku je Dubrava bolje zaigrala i plod takve igre bilo je smanjenje rezultata u 51. minuti pogotkom Štefanca. Tada je na scenu stupio Martin Horvat koji je zabio tri zgoditka u 64., 71. i 74. minuti i najzaslužniji je što je Dubrava preokrenula rezultat u svoju korist. Rakovec je smanjio rezultat u 83. minuti jer je Baškarad nespretno pogodio vlastitu mrežu. Dubrava je tako u prvoj pripremnoj utakmici zabilježila spretnu pobjedu protiv Rakovca 4:3. Iako su obje ekipe nastupile bez par standardnih odigrale su žustru i dopadljivu utakmicu. Prvo ime susreta bio je trostruki strijelac Martin Horvat koji je u ovoj utakmici bio prava enigma za rakovečku obranu.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime