Rakovec pobijedio oslabljenu Ostrnu 6:2

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

RAKOVEC – OSTRNA 6:2

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30.

Sudac: Blaž Crnoja (Celine).

STRIJELCI: 1:0 Pratljačić (7), 2:0 Bartol (20), 2:1 Perić (31), 2:2 Tokić (52), 3:2 Grgoić (60), 4:2 Baček (64), 5:2 Blažic (72), 6:2 (Tomić 82).

RAKOVEC: Jurić, Baček, Očić, Blažic, Jendriš, Jaić, Pratljačić, Grgoić, Bartol, Pratljačić, Radotović. Još su igrali: Palinić i Pavlović.

Trener: Željko Radotović.

OSTRNA: Mandić, Radovac, Jaković, Bumbar, Francić, Nestić, Perić, Tokić, Murat, Ačkar, Lacković.

Trener: Mario Habeić.

Nogometaši Rakovca su od samog početka pritisnuli oslabljeni sastav Ostrne koji je nastupio bez nekolicine standardnih igrača. Rakovčani su već u ranoj fazi utakmice stigli do vodstva u 7. minuti preko mladog Pratljačića. Ubrzo potom i Bartol se upisao u domaće strijelce u 20. minuti. Ostrna je prijetila preko brzih kontranapada kojeg u 31. minuti okončao Perić za smanjenje rezultata. Iako je Rakovec imao stalni pritisak na odmor se otišlo s rezultatom 2:1.

U nastavku ista slika Rakovec napada, a Ostrna se brani. Gosti su u 52. minuti iskoristili slabo postavljenje domaće obrane i preko Tokića izjednačili rezultat. Međutim, padom kondicijske spreme kod nogometaša Ostrne sredinom drugog poluvremena pala je i koncentracija u njihovoj igri i više nisu mogli uspješno parirati. Domaći kapetan Grgoić je u 60. minuti ponovo doveo Rakovec u vodstvo. U 65. minuti Dominik Baček je postigao prekrasan zgoditak volejom s 15 m u lijeve gornje rašlje nemoćnog Mandića. Blažic je također postigao lijep pogodak s 20-tak m. Tomić je u 82. minuti na centru ispremiješao gostujuću obranu i izbio sam ispred vratara Mandića te prizemnim udarcem 10 m zatresao mrežu. Utakmica je odigrana u brzom ritmu, ali u granicama korektnosti, koja je zasluženo pripala Rakovcu u pobjedi protiv Ostrne 6:2.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime