Rakovec na otvorenju sezone pobijedio Ostrnu

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

RAKOVEC – OSTRNA  6 : 1

RAKOVEC. Igralište NK Rakovec. Gledatelja 30.

Sudac: Ivan Bukovčan (Cubinec).

STRIJELCI: 1:0 Pavlović (29), 2:0 Grgoić (31), 3:0 Čerkez (42), 3:1Perić (49), 4:1 Grgoić (61), 5:1 Radotović (72), 6:1 Radotović (84).

RAKOVEC: Jurić, Kožar, Colarić, Jaić, Štefinovec, Brlečić, Ferenčak, (60. Radotović), Krvarić, Pavlović, Čerkez, Grgoić.

TRENER: Željko Radotović.

OSTRNA: Mandić, Lepan, Francić (od 46. Pejazić), Vešligaj, Radovac, Perić, Darojković, Jaković, Žarko, Jambrek, Galović.

TRENER: Ivan Radovac.

Iako su Rakovec i Ostrna nastupili u oslabljenim izdanjima, prikazana je otvorena i napadačka igra, bez kalkulacija na obje momčadi. Po sunčanom vremenu na otvorenju nove nogometne sezone bolje su se snašli domaći napadači koji su koristili svoje prilike dok gostu nisu realizirali svoje stopostotne šanse.

Na početku utakmice kod domaćina nisu iskoristili izgledne prilike Grgoić i Čerkez, a kod gostiju Žarko, Galović i Darojković koji je s 20 m pogodio prečku. Poslije tih gostujućih promašaja Pavlović je u 29. minuti pogodio za vodstvo Rakovca. Ubrzo potom Grgoić je povećao domaće vodstvo u 31. minuti. Čerkez se upisao u domaće strijelce u 43. minuti.

U nastavku Ostrna je u 49. minuti izvela brzi kontranapad iz kojeg je Perić postigao zgoditak. Imali su gosti minuti kasnije veliku šansu za novim pogotkom, ali je Galović tukao pored lijeve vratnice. Poslije je došlo do pada koncentracije u igri Ostrne što je iskoristio Grgoić i zabio novi gol u 61. minuti. U samoj završnici susreta u strijelce s dva pogotka upisao se i Željko Radotović. Utakmica je završila zasluženom pobjedom Rakovca protiv Ostrne 6:1. Međutim, prema prikazanoj igri Ostrne, bila je to malo previše izražena domaća pobjeda jer su i gosti imali svoja dobra razdoblja igre, ali na svoju žalost nisu bili precizni u više nego obećavajućim prigodama.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime