Rakovec i Graničar odigrali neriješeno 2 : 2

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

RAKOVEC – GRANIČAR

Božjakovina, Igralište s umjetnom travom NK Brcko. Bez gledatelja.

Sudac: Martin List (Dubrava).

Strijelci: 1:0 Krvarić (15), 1:1 Lepčić (19), 1:2 Šimatović 11m (34), 2:2 M. Jaić (82).

RAKOVEC: Jurić, Baček, Babić, N. Jaić, Stjepanović, Krvarić, Radotović, Očić, Marković, Grgoić, Presečki. Još su igrali: M. Jaić, Pajur, Habijanec, Novoselec, Brlečić i Pavlović.

Trener: Ivan Spajić.

GRANIČAR: Mužek, Starčević, Kemenović, Martinčević, Hmelina, Hribar, A. Malčić, D. Malčić, Kobelščak, Lepčić, Droždan. Još su igrali: Lovreković, Ivančić, Nikolić, Komes i Šimatović.

Trener: Anthony Pavlović.

Rakovčani su na samom otvaranju utakmice već u 3. minuti stvorili 100 postotnu priliku za gol. Grgoić je ubacio s lijeve strane, a mladi Radotović s 5 m pucao u vratara Mužeka. Ipak Rakovec stiže u vodstvo u 15. minuti igre. Babić je pobjegao po lijevoj strani i centrirao loptu koju je na 14 m prihvatio Krvarić i snažnim udarcem svladao nemoćnog Mužeka. Gosti iz Tučenika uzvratili su u 19. minuti. Kobelščak je izveo s desne strane slobodni udarac, a loptu je zbunjeno promatrala rakovečka obrana koju je glavom Lepčić s 5 m sproveo u mrežu. Tučenik dolazi do preokreta u 34. minuti. U kaznenom prostoru srušen je Ivančić pa je sudac List dosudio kazneni udarac za goste. Siguran realizator s bijele točke bio je Šimatović. Rakovec je izjednačio rezultat u završnici utakmice u 82. minuti. Pajur je vratio povratnu loptu na koju je natrčao Mihael Jaić i s 16 m prizemnim udarcem pogodio u desni kut.

Utakmica je odigrana u žustrom tempu s puno borbenosti i angažiranim pristupom u igri u kojoj nije bilo puno prilika za gol. Ugodno su iznenadili nogometaši Graničara koji su motivirani nastupili protiv petoligaša Rakovca i koji su odigrali taktički vrlo dobro uz discipliniranu pas igru. Rakovec je imao svoje šanse, ali su ostali nedorečeni u završnim dodavanjima pa je na kraju neodlučeni rezultat i najrealniji prema onome što viđeno na terenu.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime