Rakovec i Dubrava odigrali neriješeno 2:2

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

RAKOVEC – DUBRAVA 2 : 2

RAKOVEC. Igralište NK Rakovec. Gledatelja 70.

Sudac: Ivan Bukovčan (Cubinec).

STRIJELCI: 0:1 Leboš (4), 1:1 Pratljačić (26), 2:1 A. Tomić (66), 2:2 Koren (82).

RAKOVEC: Jurić, Zadravec, Radotović, Jaić, Gudić, Krvarić, Baček, A. Tomić, Jendriš, Čerkez, Bartol, još su igrali: Pratljačić, Kundić, Kuzmek, Ferenčak, Prelec.

TRENER: Dalibor Milanović.

DUBRAVA: Kozumplik, Brkljačić, Grbavac, Leboš, R. Tomić, Tahirović, Horvat, Suša,Koren, Fulir, Devčić, još su igrali: Matejak, Korenić.

TRENER: Ivan Spajić.

Na otvorenju nove sezone u Rakovcu gosti iz Dubrave su bolje otvorili utakmicu koji su i poveli u 4. minuti. Horvat je izveo korner s desne, a Leboš kaznio neodlučnost domaće obrane i s glavom postigao efektan pogodak s 8 m. Devčić je u 19. minuti probio po desnoj strani i s 20 m pogodio lijevu vratnicu nakon čega je vratar Jurić spretno uhvatio loptu. Brzi gostujući napad u 22. minuti završio je Tahirović koji je iz blizine pogodio Jurića. Uzvratio je Rakovec u 24. minuti preko Čerkeza koji je s 18 m uzdrmao desnu vratnicu. Domaćin je izjednačio rezultat u 26. minuti. Lijepu domaću akciju po lijevoj strani započeo je Ante Tomić koji je dodao loptu Čerkezu koji je proslijedio loptu Pratljačiću koji je 10 m postigao zgoditak u lijevi donji kut.

U 46. minuti Bartol je tukao s 10-tak m, ali je vratar Kozumplik izvrsno reagirao i izbacio loptu u korner. Nova domaća prijetnja zbila se u 48. minuti jer je Čerkez s ruba kaznenog prostora pogodio gostujuću prečku. Robert Tomić je u 58. minuti snažno pucao s 40 m, a Jurić krajnjim naporom loptu izbio u korner. Ante Tomić je u 66. minuti izveo slobodni udarac s 22 m, malo iskosa s desne strane i postigao prekrasan pogodak u desne rašlje. Dubrava je izjednačila rezultat u 82. minuti. Horvat je izveo korner s lijeve strane, a u gužvi bio je najprisebniji Koren koji je zatresao domaću mrežu pa je utakmica između Rakovca i Dubrave završila 2:2.

Prvo poluvrijeme je proteklo u znaku Dubrave dok je drugo poluvrijeme bilo u znaku Rakovca pa je neodlučeni rezultat i najrealniji ishod. Iako su obje momčadi nastupile bez nekolicine svojih igrača, igra je bila dopadljiva i angažirana. Kod Rakovca se svojom igrom istaknuo Ante Tomić, a kod Dubrave Karlo Horvat.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime