Radovi u Nerezinama pri kraju

0
Komunalac add

U gradskom odmaralištu u Nerezinama ovogodišnji radovi su pri kraju. Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj poručio je putem društvenih mreža – Cilj je poboljšati uvjete za klince pa radimo nove WC-e i kupaonice u koje se može ući iz soba gdje djeca spavaju. Nabavljamo i nova vrata za sobe. Također u planu je do početka sezone riješiti i problem s vodom u gornjem odmaralištu kao i nove krevete i madrace za gornje odmaralište (klinci u donjem odmaralištu su nove krevete dobili još lani) – istaknuo je Kralj.

Podsjećamo, i ove godine Grad Vrbovec i susjedne općine Dubrava, Rakovec, Farkaševac i Preseka sufinanciraju Školu olivanja za učenike osnovnih škola u iznosu od 50 posto. Cijena škole u trajanju od deset dana je 2000 kuna, što uključuje puni pansion i prijevoz. Polaznici će školu plivanja plaćati 1000 kuna, dok će ostatak cijene pokriti Grad i općine.

Cijena ljetovanja za djecu predškolske dobi je 1700 kuna (puni pansion i prijevoz), za odrasle 2100 kuna, dok u sklopu obiteljskog popusta drugo dijete plaća 75 posto cijene, a treće i svako sljedeće 50 posto. Sve informacije o novoj sezoni ljetovanja u Nerezinama možete dobiti na e-mail adresi: gradski.objekti@vrbovec.hr

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime