Radovi na području Vrbovca

0
Komunalac add

Ovih dana započeli su radovi na nekoliko lokacija na području Vrbovca.

Na spojnoj cesti Stari industrijski kolosijek u tijeku je postavljanje završnog sloja asfalta na cijeloj probijenoj trasi, odnosno do Ulice braće Radić. Nakon toga očekuje se i dovršetak, odnosno završno uređenja ceste na prvom dijelu na spoju sa Zagrebačkom ulicom. 

Do sada je na izgradnju ove prometnice utrošeno oko tri milijuna kuna, za dovršetak je potrebno još milijun kuna te će radovi na završnom dijelu, odnosno u ulici braće Radić započeti tek kada se osigura preostali dio sredstava.

 

Inače, u gradu traju i pripreme za uređenje najkritičnijih nerazvrstanih cesta pa su tako započeli radovi na rekonstrukcija i asfaltiranju tzv. Markovićeve ulice, koja se nalazi preko puta vatrogasnog doma. Riječ je o ulici dužine 450 metara, na kojoj se provode pripremni radovi, a samo asfaltiranje prometnice trebalo početi sljedećeg tjedna.

Vrijednost radova je oko 130 tisuća kuna, a financirani su iz gradskog proračuna.

Prije samog početka radova Komunalac Vrbovec očistio je putne grabe, dok radove na rekonstrukciji ceste izvode Županijske ceste.

 

U sklopu programa za održavanje nerazvrstanih cesta te obnove društvenih i vatrogasnih domova u Žuncima su započeli i radovi na uređenju prilaznog platoa vatrogasnog doma. Uz to uređuju se most i cesta u tom mjesnom odboru, čime će biti omogućen nesmetan prilaz mljekaru s tog područja.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime