Radovi na Dudnjaku, u Vukima i Gornjem Tkalcu

0
Komunalac add

Na Dudnjaku su započeli radovi na proširenju mostova. U tijeku je rušenje mostova s premalim cijevima i postavljanje većih cijevi. – Da li će to pomoći kod sprječavanja poplava vidjet ćemo tek s prvim obilnijim kišama. Međutim, ove zahvate dogovorili smo sa stručnjakom te se nadam da će sada biti puno bolje – rekao je gradonačelnik. Radovi će trajati još najmanje tjedan dana.

Također se radi na cesti između Brčevca i Prilesja, tamo je navezen kamen, što će poslužiti kao dobar temelj za asfaltiranje prometnice. – Cestu ćemo asfaltirati najkasnije u proljeće sljedeće godine, čime će Brčevčani dobiti direktniji izlaz na brzu cestu – dodao je Kralj.

Kao što je najavljeno, započela su asfaltiranja u Vukima i Gornjem Tkalcu. Vuki su poznati kao zadnje selo koje nije imalo asfaltiranu cestu prema gradu.

U Gornjem Tkalcu traje asfaltiranje puta pored doma. – Radi se o strmom području, a obitelj koja tamo živi u vrijeme kiša ne može automobilom do svoje kuće – rekao je gradonačelnik te dodao kako sljedećeg tjedna startaju radovi (asfaltiranje) u Dijanešu i u Banovu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime