Radio Vrbovec na 11. Danima elektroničkih medija

0
Komunalac add

Tradicionalnim godišnjim okupljanjem na Saboru Hrvatske udruge radijskih nakladnika i Skupštinom članova Nacionalne udruge televizija danas u Svetom Martinu na Muri počinju 11. Dani elektroničkih medija. Manifestacija pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića okupit će više od 300 medijskih djelatnika iz radija, televizija i internetskih portala na nacionalnoj i lokalnoj razini. Na manifestaciji tradicionalno sudjeluje i naša radijska postaja.

Večeras će se na prigodnoj svečanosti dodijeliti i godišnje novinarske radijske nagrade Hrvatske udruge radijskih nakladnika. Radio Vrbovec će primiti jubilarno priznanje za 50 godina neprekidnog emitiranja i djelovanja te godišnju nagradu za najbolju web stranicu.

U središtu pozornosti na panel raspravama, koje će se održati sutra i u četvrtak, bit će izmjene i dopune Zakona o elektroničkim medijima, položaj i uloga žena u medijima te autorska prava u medijskoj i glazbenoj industriji na lokalnoj i nacionalnoj razini.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime