Rad u biračkim odborima

0
Komunalac add

Otvorene su prijave za rad u biračkim odborima na Izborima za Predsjednika Republike Hrvatske. Gradsko izborno povjerenstvo Grada Vrbovca poziva sve zainteresirane da se prijave putem Izjave o prihvaćanju dužnosti predsjednika, zamjenika predsjednika, člana, zamjenika člana biračkog odbora za provedbu Izbora za Predsjednika Republike Hrvatske. Izjave se podižu u zgradi Gradske uprave Grada Vrbovca, soba broj 42, do 05. prosinca 2019. godine, radnim danom od 7 do 15 sati.

Izjavu možete isprintati i sa stranica Državnog izbornog povjerenstva (https://www.izbori.hr/site/UserDocsImages/2019/Izbori_za_predsjednika_RH_2019/Obrasci/OP-6.pdf ) i popunjene Izjave dostaviti Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Vrbovca na adresi Trg Petra Zrinskog 9, Vrbovec, soba br. 42.

U Gradskom izbornom povjerenstvu napominju kako kod popunjavanja izjave, podatak o nazivu i adresi biračkog mjesta treba popuniti običnom olovkoma, a na poleđini obrasca navesti dosadašnje iskustvo u radu biračkih odbora, što će se uzimati u obzir, ali nije presudno za odabir.

Članovi biračkih odbora i njihovi zamjenici ne mogu biti članovi niti jedne političke stranke ili kandidati na izborima.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime