Pučko otvoreno učilište Vrbovec proslavilo 63. rođendan

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec obilježilo je 63. rođendan uz kazališnu predstavu “Šetači pasa”. Brojna publika pratila je predstavu koja je nastala u suradnji Kazališne družine Tragači i Centra za kulturu Trešnjevka. Tekst i režiju potpisuje Jelena Hadži-Manev. U predstavi su glumili: Barbara Vicković, Zoran Pribičević i Josipa Oršolić.

Inače, Pučko otvoreno učilište Vrbovec osnovano je 18. veljače 1961. godine, podsjetila je gostujući u našem programu ravnateljica učilišta Sanja Prijatelj.

Nakon osnutka učilište je uskoro počelo djelovati u zgradi u kojoj je i danas. Mislim da je to jedna respektabilna brojka, za instituciju koja ima šarolike djelatnosti od kulture, obrazovanja, autoškole, kao što je to bilo i nekada. Učilište je ponosno na suradnju kroz sve ove godine sa dionicima kulture, ali i ostalima, kako na nivou našeg grada tako i šire. Svoje programe ne realiziramo samo u našem gradu već i dalje. I nakon nas, ustanova će ostati stoga zahvaljujemo onima prije nas i onima koji će biti nakon nas – poručila je Prijatelj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime