Pučko otvoreno učilište Vrbovec- program u studenom

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja u studenom. Već ove subote publika u kinu može pogledati animirani film “Obitelj Addams” te igrani film “Terminator: Mračna sudbina”. Kino u Vrbovcu otvoreno je svake subote, s dvije projekcije, od 18 i od 20 sati. U petak, 8. studenog u Maloj galeriji u 19 sati otvara se Izložba likovnih radova nekadašnjih učenika II. OŠ Vrbovec.

Ove godine Pučko otvoreno učilište prvi se put pridružuju obilježavanju Noći kazališta, manifestaciji koja je protekle godine privukla rekordan broj gledatelja u skoro 60 mjesta diljem zemlje. Program će se održati u subotu, 16. studenog. U dvorani učilišta u 17 sati izvodi se dječja predstava „Ljubiti samo ljubiti“ Teatra Poco Loco. Od 19 sati na programu je predstava „Kaj je da je“ Kazališne amaterske skupine Vrbak.

Vrbovečka publika u kazalištu može uživati još i krajem mjeseca, 29. studenog kada je u dvorani učilišta najavljeno gostovanje Gradskog kazališta Jastrebarsko s predstavom „Kidaj od svoje žene“. Dan radnije, 28. studenog u dvorani će se održati koncert Zlatnog gumba – kontra tenora Marka Antolkovića uz klavirsku pratnju Maria Čopora.

Za kraj mjeseca organizirano je i obilježavanje 62. godišnjice smrti Marije Jurić Zagorke uz izložbu Coprnički ceh – gostujuću izložbu Muzeja Sveti Ivan Zelina u Maloj galeriji. U gradskom parku, 29. studenog održat će se i Komemoracija u povodu godišnjice smrti Marije Jurić Zagorke.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime