Pučko otvoreno učilište Vrbovec – program u prosincu

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za prosinac. Posjetitelji će i ovog mjeseca moći uživati u filmskim projekcijama u kinu učilišta, predstavama, koncertima i ostalim događanjima.

Večeras od 20 sati u dvorani učilišta prikazat će se igrani film “Šesti autobus”. Cijena ulaznice je 25 kuna, a može se nabaviti na blagajni učilišta. U subotu, 03. prosinca od 15 sati održava se radionica tradicijskih vještina u Maloj galeriji. Istoga dana, od 18 sati na kino repertoaru je animirani film “Mačak u čizmama: Posljednja želja”, a od 20 sati možete uživati uz igrani film “Divlja noć”.

U nedjelju, 04. prosinca u kinu učilišta bit će prikazan film “Marginalci” u tri termina, u 18, 20 i 22 sata. U ponedjeljak, 05. prosinca u dvorani učilišta u 10 sati počinje kazališna predstava Teatra Pocco Loco “Zlatokosin Božić”. U utorak, 06. prosinca u 8 sati možete pogledati igrani film “Kapa”.

U petak, 09. prosinca u 20 sati na kino repertoaru je igrani film “Nazovi Jane”. Dan kasnije, u 18 sati u dvorani učilišta prikazat će se animirani film “Banda čupavih repova”, od 20 sati igrani film “Meni”. Nedjelja, 11. prosinca rezervirana je za koncert Brass Arts ansambla koji će u dvorani učilišta početi u 19:30 sati.

U ponedjeljak, 12. prosinca u 8 sati ponovo možete pogledati film “Kapa”. U četvrtak, 15. prosinca u 20 sati održat će se kazališna predstava Gala teatra “Samo jedna žena”. U petak, 16. prosinca u 20 sati prikazat će se igrani film 3D “Avatar: Put vode”. U subotu, 17. prosinca u 18 sati počinje animirani film “Crvena panda”, a od 20 sati ponovo možete pogledati “Avatar: Put vode”.

U nedjelju, 18. prosinca u 15 i 18 sati održat će se predstava “Orašar” u izvedbi Plesnog kluba Lana. U petak, 23. prosinca u 19:30 sati HKUD Petar Zrinski Vrbovec održat će Božićni koncert. U petak, 30. prosinca u 20 sati prikazat će se igrani film “Žena kralj”, a u subotu, 31. prosinca održat će se Novogodišnji filmski maraton. U 19 sati prikazat će se animirani film  “Lil, Lil krokodil”, a od 22 sata možete pogledati igrani film “Vjenčanje za umrijeti”.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime