Prvoligaš Hrvatski dragovoljac gostuje u Vrbovcu

0
Komunalac add

Na Gradskom stadionu nakon tri godine ponovo gostuje jedan hrvatski prvoligaš. Naime, tomu su kumovala dva nepredvidiva otkaza pripremnih utakmica koja su doživjeli Vrbovčani. Najprije je drugoligaš iz Sesveta otkazao Vrbovcu pripremnu utakmicu planiranu za 9. veljače, a onda je i četvrtligaš Zelina otkazao utakmicu koja je bila predviđena 16. veljače 2022. godine. Stoga su Vrbovčani “brzinski” uspjeli dogovoriti pripremnu utakmicu s prvoligašem Hrvatskim dragovoljcem, koja će se igrati na Gradskom stadionu Vrbovec u utorak, 15. veljače 2022. godine s početkom u 15,00 sati.

Hrvatski dragovoljac stiže u Vrbovec osokoljen visokom prvenstvenom pobjedom ostvarenom 11. veljače 2022. godine na gostovanju u Šibeniku 5:0. Na trenerskoj klupu Hrvatskog dragovoljca je Krešimir Sunara, bivši igrač PIK Vrbovca. S druge strane trener Vrbovca, Dražen Biškup u finišu priprema uigrava svoju momčad pred proljetni dio 3. HNL Središte. U svakom slučaju utakmica će poslužiti trenerima Biškupu i Sunari da provjere igračku formu svojih momčadi.

Zadnji puta je Hrvatski dragovoljac gostovao u Vrbovcu 24. siječnja 2019. godine, ali je tada bio u statusu drugoligaša, a Vrbovčanima je nanio neugodan poraz od 0:5. Za Vrbovec su tada nastupili: Jurić, Ištvanović, Malkoč, Petak, Ćosić, Šimić, Krizmanić, Dimović, Busija, Slišković, Nakić. Još su igrali: Jendriš, Pluščec, J. Colarić, Babić, K. Colarić, Škaro, Vimislicky, Vrtar. Trener je bio Tihomir Bradić. Zanimljivost utakmice je da su Josip Slišković u 23. i Josip Colarić u 75. minuti zapucali kaznene udarce.

Inače u Vrbovcu je prije tri godine gostovao prvoligaš Slaven Belupo iz Koprivnice koji je 8. travnja 2019. godine protiv domaćina zabilježio pobjedu 3:1. Strijelac za Vrbovčane bio je Domagoj Colarić u 24. minuti. Sastav Vrbovca je bio: Jurić, Vrtar, Vimislicky, Pluščec, Ćosić, Dimović, Šimić, Babić, D. Colarić, Slišković, J. Colarić. Još su igrali: Benjak, Busija, Ištvanović, Petak, Vrsaljko, Nakić, Trošić. Trener: Tihomir Bradić.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime