Prvi kup prstića Nogometnog središta Vrbovec u Bedenici

0
Komunalac add

Nogometno središte Vrbovec je u prigorskom općinskom središtu Bedenici na igralištu NK Strmca organiziralo 1. kup prstića na kojem su sudjelovale ekipe iz nogometnih središta Dugo Selo, Križ i Vrbovec. Na kupu su igrale momčadi: Ban Jelačić (Banovo), Brcko (Brckovljani), Dubrava, Dugo Selo, Gaj, Kloštar (Kloštar Ivanić), Mladost (Brezine), Naftaš Ivanić I, Naftaš Ivanić II, Naftaš Ivanić III, (Ivanić-Grad), Sloga (Križ), Strmec (Bedenica), Vrbovec I, Vrbovec II i Vrbovec III.

Kup natjecanje se igralo na turnirski način u dvije jakosne skupine u kategoriji prstića – igrači rođeni 2013. godine i mlađi. U skupini A bili su: Dugo Selo, Naftaš Ivanić II i Vrbovec I, skupina B Naftaš Ivanić I, Brcko i Sloga. Polufinalne utakmice: Vrbovec I – Brcko 2:1 i Naftaš Ivanić II – Naftaš Ivanić I 0:5. Za treće mjesto: Naftaš Ivanić II – Brcko 1:0. U finalu je u regularnom dijelu utakmica između Vrbovca I i Naftaša Ivanića I završila rezultatom 2:2. Boljim pucanjem penala 5:4 Vrbovčani su osvojili 1. mjesto. Najbolji strijelac bio je Fran Posavec iz ekipe Vrbovec I s 5 postignutih pogodaka.

U skupini C bili su svrstani: Vrbovec II, Naftaš Ivanić III i Gaj, u skupini D Strmec, Dubrava i Vrbovec III, a u skupinu E: Kloštar, Dubrava i Mladost. U polufinalu Vrbovec II je pobijedio Mladost 3:1, a Strmec je slavio protiv Kloštra rezultatom 1:0. Mladost i Kloštar su u borbi za treće mjesto odigrali 2:2. Potom su mladi nogometaši iz Brezina boljim izvođenjem penala 7:6 osvojili 3. mjesto. Finalna utakmica između ekipa Vrbovca II i Strmca završila bez zgoditaka. Igrači Strmca bili su bolji izvođači sedmeraca i pobijedili rezultatom 8:7. Najbolji strijelac bio je Luka Kosik iz momčadi Vrbovec II sa 7 golova.

Pobjednici turnira, kao i drugoplasirane i trećeplasirane ekipe primile su pehare i adekvatne medalje. Posebnost kupa je da su sve i ostale momčadi primile komplet od 17 brončanih medalja. Također su nagrade dodijeljene i najboljim strijelcima. Pehare i medalje podijelio je predsjednik NS Vrbovec Antonio Badrov. Uspješno provedeno natjecanje za najmlađe nogometaše u kojoj se domaćin Strmec iskazao izvrsnom organizacijom. Sve u svemu lijepo sportsko druženje igrača, trenera, roditelja i gledatelja u Bedenici te lijepa promocija Strmca koji je višegodišnji, standardni i jedini član JŽNL-a s područja NS Vrbovec. Na kupu su sudili mladi nogometni suci: Vito Basa, Ante Capan, Karlo Jurinjak i Antonio Radošević.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime