Prvi gosti stižu u Nerezine

0
Komunalac add

Prvi gosti stižu danas u gradsko odmaralište u Nerezinama. Novu sezonu otvaraju učenici područnih škola Negovec i Lonjica, koji će u odmaralištu boraviti u sklopu desetodnevne škole plivanja te građani. U odmaralištu su osigurani svi uvjeti i maksimalno se poštuju preporuke HZJZ, ističe direktor tvrtke Gradski objekti Marko Belošević. –Pratimo epidemiološku situaciju iz dana u dan, osigurali smo maske za naše putnike, dezinficijense i distancu za goste. Dobra je vijest da u Nerezinama ove godine nema inozemnih gostiju i nema puno drugih turista u mjestu, a u odmaralištu smo ionako samo smo mi ‘domaći’ tako da mislim da će ova sezona biti dobro odrađena – naglašava Belošević.

Odmaralište je i ove godine dobro popunjeno. –Srce sezone je puno. U vremenu od 16. srpnja do 25. kolovoza smo kompletno popunjeni. Ostalo je još malo mjesto u terminu od 06. srpnja do 16. srpnja te u zadnjem terminu od 25. kolovoza do 04. rujna. Ako ima zainteresiranih za ljetovanje mogu se još javiti – ističe Belošević.

Izvan sezone ponovno se radilo na podizanju standarda gradskog odmarališta tako da će goste i ovoga ljeta dočekati sve spremno. Svoju će praksu odraditi konobari i kuhari, učenici Srednje škole Vrbovec, u Nerezine stižu i vrbovečke udruge i vatrogasci, a sportska događanja također idu prema planu. –Ljetna škola odbojke održava se u suradnji sa Ženskim odbojkaškim klubom Vrbovec, ove nam se godine uz odbojkašice iz Ivanića i Dugog Sela pridružuju i djevojke iz Bjelovara. A što se tiče vremena, u Nerezinama je sada sunčano, vedro i more je toplo, tko nam se još želi pridružiti, stojimo na raspolaganju – poručuje Belošević.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime