Prvenstvo Hrvatske serijskom zračnom puškom za kadete i kadetkinje

0
Komunalac add

U subotu je u dvorani Osnovne škole Dubrava održano Prvenstvo Hrvatske serijskom zračnom puškom za kadete i kadetkinje. Organizator natjecanja je Streljačko društvo “Dubrava 1094”. Na natjecanje je stiglo 166 najboljih kadeta i kadetkinja iz cijele Hrvatske.

U ime organizatora riječi dobrodošlice prisutnima je uputila predsjednica društva Marijana Kozumplik Kemenović. Natjecanje je otvorio saborski zastupnik i načelnik općine Dubrava Tomislav Okroša. Tara Sablić natjecatelje je ohrabrila svojom glazbenom izvedbom I have a dream.

U kategoriji 10m ZRAČNA PUŠKA, KADETI EKIPNO, strijelci SD Savica, Zagreb Sven Kundid, Luka Đurik i Sven Kvesić osvojili su 1. mjesto, strijelci SK Križevci 1252, Križevci Marko Pofuk, Karlo Sačarić i Filip Črnec osvojili su 2. mjesto, a strijelci SD Dubrava 1094, Dubrava Filip Bezrok, Luka Kušterbajn i Borna Bajser 3. mjesto.

U kategoriji 10m ZRAČNA PUŠKA, KADETI, Pavao Hac iz SD Veliko Trgovišće osvojio je 1. mjesto, Matko Laginja iz SK DVD Opatija 2. mjesto, a Marko Pofuk iz SK Križevci 1252 3. mjesto.

U kategoriji 10m ZRAČNA PUŠKA, MLAĐI KADETI, Josip Kirinčić iz ŠSK DUB Malinska osvojio je 1. mjesto, Bruno Kralj iz SD Končar-Zagreb 1786 2. mjesto, a Marko Dragosavac iz ŠŠK HVIDR-a Sisak 3. mjesto.

U kategoriji 10m ZRAČNA PUŠKA, KADETKINJE EKIPNO, strijelkinje SD Končar-Zagreb 1786 Sara Majer, Marina Kožar i Valentina Pantelić osvojile su 1. mjesto, strijelkinje ŠSK HVIDR-a Sisak Franka Šaban, Tara Branković i Zoja Šaban osvojile su 2. mjesto, a strijelkinje HASK – Mladost Zagreb Margita Frančišković, Ela Vidmar i Barbara Gall 3. mjesto.

U kategoriji 10m ZRAČNA PUŠKA, KADETKINJE, Margita Frančišković iz HASK Mladost Zagreb osvojila je 1. mjesto, Vanja Stojanović iz SK Bolman, Bolman 2. mjesto i Senka Martinović iz SK Bolman, Bolman 3. mjesto.

U kategoriji 10m ZRAČNA PUŠKA, MLAĐE KADETKINJE, Nika Pošmuga iz SK Lokomotiva Rijeka osvojila je 1. mjesto, Franka Šaban iz ŠSK HVIDR-a Sisak 2. mjesto, a Veronika Forjan iz SD Dubrava 1094 3. mjesto.

Važno je istaknuti da se iz SD “Dubrava 1094” natjecalo čak 20 strijelaca. U iznimno jakoj konkurenciji u kategoriji KADETKINJE EKIPNO ekipa SD Dubrava 1094 u sastavu Marija Štrbenac, Laura Vuk i Jelena Kelečić osvojila je 4. mjesto.

Veronika Forjan (189 krugova), Mia Marković (188 krugova) i Marija Štrbenac (187 krugova) osvojile su streljačka zvanja: “Nacionalni majstor strijelac”, a Laura Vuk (186 krugova) i Stela Miletić (184 kruga) osvojile su zvanje “Majstor strijelac”.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime