Proslava Dana Općine i blagdana Uzvišenja sv. Križa u Gradecu

0
Komunalac add

Općina Gradec 14. rujna organizira proslavu Dana Općine i blagdana Uzvišenja sv. Križa Župe Ranjenog Isusa. Proslava počinje u općinskoj dvorani u 9 sati okupljanjem gostiju uz domaći tamburaški sastav “Graničari”. U sklopu programa u dvorani će biti izloženi “Jedrenjaci u kamenu” umjetnika Mate Turića te radovi učenika kreativne skupine OŠ Gradec.

Od 10 sati održavat će se program pod šatorom na školskom igralištu gdje će se moći kušati domaći kolači i proizvodi te razgledati različite izložbe. Posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda u organizaciji općinskih mjesnih odbora, vatrogasaca, umirovljenika, sportsko-ribolovnih, lovnih i ostalih udruga. Goste će zabavljati “Paganini band”.

U 10 sati održat će se Sveta misa u Župnoj crkvi Ranjenog Isusa u Gradecu predvođena župnikom Stjepanom Matoićem uz pratnju zbora Vis Gratia. U 11,30 sati počinje svečano obilježavanje kulturno scenskim programom u sportskoj dvorani OŠ Gradec gdje će nastupiti KUD Gruntovec te učenici OŠ Gradec. U sklopu programa bit će proglašen počasni građanin i nagrađeni mještani Općine. Proslava se nastavlja svečanim domjenkom u prostoru škole.

U 16,30 sati odigrat će se nogometna utakmica pionira NK Sloboda protiv NK Ban Jelačić Banovo, a u 17,30 sati utakmica juniora.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime