Promocija autobiografije Borisa Leinera u AKC „Garaže“

0
Komunalac add

Vrbovečka udruga mladih poziva na promociju rock autobiografije „Sve bio je ritam“ Borisa Leinera, legendarnog bubnjara Azre, Vještica, Haustora i drugih, a koja će se održati ove subote, 09. listopada s početkom u 19 sati u AKC „Garaže“.

Inače, knjiga je izdana u Hrvatskoj i Srbiji te je odmah po objavljivanju postala hit. Autentično, suvremeno i zabavno štivo pisano “uz dlaku” obuhvaća najzanimljivije momente Leinerove bogate rockerske karijere. Prije svega riječ je o literaturi za fanove, ali i za širu čitalačku publiku željnu još jednog insajderskog viđenja Novog vala. Leiner piše bez ustručavanja o Azri, Vješticama, vlastitom životu i karijeri, novovalnim ikonama i još koječemu.

Promocija će započeti uvodnim, kratkim, Leinerovim nastupom. Nakon toga Leiner će s urednicom Jasminkom Mitrić predstaviti knjigu kroz zajednički razgovor, a publika može postavljati pitanja ili sudjelovati s nekom svojom pričom iz tog vremena.

Osim knjige, posjetitelji će moći vidjeti i kupiti memorabilije: plakat Azre iz 1981. – reprint, majice, Borisove crteže likova iz knjige i CD-ove. Nakon promocije knjige slijedi novovalna slušaona u Garažama.

Promocija knjige Borisa Leinera i  novovalna slušaona dio su cjelogodišnjeg projekta “AKC Garaže – 20 godina udruge VUM”, a financijski ga podupiru Grad Vrbovec, Zagrebačka županija i Ministarstvo kulture RH. Rad udruge VUM podržava Zaklada Kultura nova.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime