Projekt „Psihoteretana” – unaprjeđenje mentalnog zdravlja kroz sportske aktivnosti Udruge Nada

0
Komunalac add

Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje „Nada – Vrbovec“, osim redovitih aktivnosti terapijskog i rekreacijskog jahanja, od početka ove godine pruža i uslugu on-line psihološkog savjetovališta za djecu i mlade, sufinanciranu od strane Ministarstva zdravstva, a u sklopu projekta „Psihoteretana – unaprjeđenje mentalnog zdravlja kroz sportske aktivnosti“.

U povodu novog projekta Udruge Nada, tajnik Mladen Dakić istaknuo je da su svjesni kako je u procesu odrastanja potrebna podrška. – Svjesni smo toga da je djeci i mladima u procesu odrastanja, sazrijevanja, nošenja s različitim stresnim i traumatičnim događajima potrebna podrška te da je u ovim vremenima, izazovnima za sve, ta potreba još izraženija. U spomenutom projektu angažirali smo psihologinju s višegodišnjim iskustvom rada u školi. On-line način savjetovanja, javljanje psihologu čini anonimnim i dostupnim djeci i mladima iz različitih dijelova Hrvatske – rekao je Dakić.

Pozivamo Vas da svoje učenike informirate o ovoj mogućnosti i ohrabrite da se u slučaju potrebe slobodno obrate u naše savjetovalište – dodao je. U savjetovalište se mogu javiti putem linka.

Djeca i mladi su naša budućnost. Zato zajedno brinimo o njima!

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime