Projekt „BuBa“: Radionice mjerenja tlaka i šećera za umirovljenike

0
Komunalac add

Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec nastavlja s provođenjem brojnih radionica iz projekta „BuBa – budi uključen, budi aktivan“, koji je namijenjen umirovljenicima s područja Vrbovca i općina Dubrava, Gradec, Farkaševac, Rakovec i Preseka.

Osim svakodnevnog druženja i tjelovježbe, u prostoru Kluba za umirovljenike u Vodovodnoj ulici u Vrbovcu, poznatijeg i kao „Pozitiva“, ovdje se održavaju i kreativne radionice, treninzi mentalnih vještina, ali i redovna mjerenja tlaka i šećera iz programa Zdravstvenih radionica projekta „BuBa“.

Tako će već od idućeg ponedjeljka, 24. svibnja, vrbovečki umirovljenici tlak i šećer moći iskontrolirati od 17h u prostoru „Pozitive“, a umirovljenici s područja Dubrave istoga dana, od 18h, u prostoru Kulturnog centra.

Idućeg dana, radionice će se u Vrbovcu održati od 10,30h, također u prostoru Kluba za umirovljenike, gdje je od 12h nadalje organizirano mjerenje tlaka i šećera za umirovljenike s područja Preseke.

Za gradečke umirovljenike, radionice su organizirane 26. svibnja, od 10h, u prostorima Općine Gradec, a istoga dana mjerenje tlaka i šećera u Vrbovcu organizirano je od 15,30h. Mjerenje tlaka i šećera u „Pozitivi“ održat će se i idućeg dana, 27. svibnja, od 8h.

Dodajmo tomu kako su u tijeku predbilježbe umirovljenika i za fotografske radionice, a više o njima i ostalim radionicama iz projekta, svi zainteresirani mogu saznati u prostorijama GDCK-a ili na internetskim stranicama Društva.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime