Projekt “BuBa” – radionica izrade adventskih vijenaca

0
Foto: pixabay
Komunalac add

Klub umirovljenika vrbovečkog Crvenog križa svakodnevno provodi brojne besplatne radionice za umirovljenike s područja Vrbovca i okolnih općina. Kroz projekt „BuBa – budi uključen, budi aktivan“, omogućeno im je sudjelovanje u raznolikim, zanimljivim i višestruko korisnim aktivnostima poput svakodnevne tjelovježbe, druženja, razgovora i savjetovanja, redovnim mjerenjima tlaka i šećera, kreativnim radionicama, radionicama zborskog pjevanja i plesa te brojim ostalim aktivnostima.

Danas, 25. studenog, u prostorijama Kluba umirovljenika u Vodovodnoj ulici u Vrbovcu održat će se radionica izrade adventskih vijenaca, s početkom u 13 sati, a od idućeg utorka, počinju i radionice osnovne informatičke pismenosti za umirovljenike. Podsjetimo, prvi ciklus informatičkih radionica održao se već u ožujku ove godine te su brojni umirovljenici, nakon 5 tjedana, primili „BuBin“ certifikat o položenom tečaju. Osim novih polaznika, dio njih, i ovoga će se puta pridružiti informatičkim radionicama te će, prema interesu, biti podijeljeni u „osnovnu“ i „naprednu“ grupu polaznika.

Iz GDCK-a Vrbovec podsjećaju kako se za sve radionice iz projekta „BuBa“ umirovljenici mogu svakodnevno prijaviti osobno, u prostorijama Kluba za umirovljenike, ili na brojeve telefona 099 5344 153 ili 099 5344 154.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime