Projekt BuBa – ovotjedne aktivnosti za umirovljenike

0
Komunalac add

Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec kroz projekt „BuBa“ nastavlja s brojnim besplatnim aktivnostima za umirovljenike. Tako će se redovno mjerenje tlaka i šećera ovog tjedna održati u prostorijama Općine Gradec, ove srijede, 23. veljače, od 11 sati te istog dana u prostorijama Područne škole u Lonjici, od 18 sati.

U četvrtak, 24. veljače u prostorijama vrbovečkog Crvenog križa održat će se i radionica aranžiranja cvijeća s početkom u 12 sati, a već idućeg dana, 25. veljače održat će se i radionica o dobrobiti i vitalnosti žena u zrelijoj životnoj dobi, s početkom u 10 sati.

Podsjetimo, projekt „BuBa“ započeo je u listopadu 2020. godine, a traje do listopada ove godine. Projekt je u nešto više od godinu dana okupio više od 250 aktivnih umirovljenika s područja Vrbovca i okolnih općina, kroz zanimljive i potpuno besplatne aktivnosti kao što su radionice plesa, zbora, informatike, tjelovježbe, zdravstvenih radionica i brojnih drugih aktivnosti namijenjenih umirovljenicima, o čemu više informacija možete pronaći na stranicama vrbovečkog Crvenog križa ili pak Facebook stranice projekta BuBa.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime